Zbog Anite se RASULA na komade – Stanojlovićeva joj RASKOMADALA stvari, ne može da dođe sebi


Anđela Šparavalo sedela je sa Bojanom Pavlović i žalila joj se na Anitine postupke, kao i na ponašanje kada joj je uzela stvari od posebne sentimentalne vrednosti. Bojana ju je posavetovala da se udalji od Stanojlovićeve.


Nakon sukoba sa Anitom StanojlovićBojana Pavlović sela je sa Anđelom Šparavalo ispod trema, koja je plakala zbog plišane igračke, te ju je ona sve vreme tešila.

– Sinoć plačem zbog svega, nije mi dobro, čekam tebe, katastrofa mi je bilo. Ustajem, dolazio neko mom krevetu, prilazio. Kaže Slađa: “Šta je ovo?”, ja joj govorim da ne znam… – počela je Anđela u suzama.

– Zabole me ku**c što je šminku razlomila, ali kada sam to videla nije mi bilo dobro, razumeš?! Ja volim plišane igračke, spavam sa tim, meni su to mama i tata poslali da znam da su tu, sada ni to nemam. Značila mi je ta igračka, kao da su oni tu i ti dolaziš da mi rascepaš to – plakala je Anđela.

 

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

FOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Verbalno ću im svima je**ti mamu, neće znati gde udaraju. Veruj mi, ceo sto, ceo sto. Ti ako znaš da nešto nisi, demantuj – rekla je Bojana.

– Ja kažem, oni kažu: “Jeste, jeste” – rekla je Šparavalo.

– Kakav ološ od ljudi brate…Samo joj nemoj prilaziti – rekla je Bojana.

 

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

FOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Da, bilo je to, uzela sam, jesam, rekla sam. Neću uopšte da joj prilazim – pravdala se Anđela.

– Bude li te verbalno dirala, verbalno joj vrati, ovo ostalo stvari i to, ne, ona je ta koja je klošarka. Ja sam najviše poludela zbog te pande. Ona ne može verbalno sa ljudima da izađe na kraj, ona hoće problem – rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com