Zbog navedene maloletnice STIŽE TUŽBA u rijaliti: Takmičar će za počinjeno odgovarati pred sudom?


Presavija tabak!


Takmičar Ivan Marinković je u popularnoj emisiji rijalitija Elitaemisiji pod nazivom “Pitanja gledalaca” demantovao navode da je tokom sukoba sa Žanom Đorđević pominjao njenu maloletnu ćerku, što je ona tvrdila.

Žanin brat Miloš se oglasio, potvrdio priču svoje sestre, te najavio tužbu Ivanu.

Ivan Marinković

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– To smo svi čuli, nemoguće je da sad poriče kad su svi čuli. Šta on misli u svojoj glavi, nisam ni pametan. Za to ce biti tužen jer spominjati dete od 15 godina i na takav način, ja sam zaprepašćen. Razumem sve rijaliti, psovanje, to je sastavni deo projekta ali da spominje pretnje deteta maloletnog, to je prevršilo svaku meru. Videli smo sinoć na pitanju gledalaca koliko ih narod osuđuje i da su stvarno mnogo zli. Isto je slagao da nije spomenuo – rekao je Miloš pa dodao:

– Rekao je i da ga je bivša supruga varala sa prijateljem, ja sam lično čuo. Ali to govori o njemu, šta uopšte spominje bivšu suprugu i da je istina, takve stvari se neiznose ali eto, to je on . Njemu je rijaliti sve. Isto ne mogu da verujem da toliko vređa i Miljanu i njegovo dete, žalosno je sve ovo ali valjda će se opametiti kad izađe i shvati da je dosta toga pogrešio – istakao je on za “Pink.rs”.

Žana Omnia

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Rekao mi je za dete, da pazim kada se časovi završavaju mom detetu i da pazim za njenu bezbednost. Indirektno znaš šta se dešavalo ovde u rijalitiju, svi su bili svedoci da mi je rekao da vodim računa o detetu kad izađem. Ja molim bivšeg muža da ode da ga prijavi zbog bezbednosti Irine – rekla je Žana juče javno.

Izvor: srbijadanas.com