ZBOG OVOGA ĆE MORATI DA OSTAVI CVELETA? Anja VAN SEBE, pročitala očevo PISMO zbog kojeg je briznula u plač!


Nije joj lako.


Zadrugarka Anja Todorović je danas u toku dana, na dan slave, dobila čestitku od svog oca koji joj je poručio da se skloni od njenog sadašnjeg dečka Jovana Cvijetića Cveleta.

Ona nije mogla da dođe sebi, te je grcala u suzama a Cvele je pokušao tokom čitavog dana da je smiri i obuzda njene suze.

Todorovićeva je odlučila da sa Monikom Horvat pročita očevu čestitku zbog koje je prolila gorke suze, jer u pismu njen otac nije imao lepe reči za njenog dečka.

– Tvoju suzu, strah preživljavaš od nekog ko je trebao da ti bude tu. Nemoj da se ljutiš ćerko na ljude koji ti kažu da si razmažena, uvek sam te držao kao malo vode na dlanu i tako će biti uvek… Vidim da si konačno sve shvatila i sklopila kockice, a ti znaš da što se tvog života tiče da će pre ili kasnije sve izaći na videlo. Ti biraš da li ćete neko nazvati princezom ili ćete napušavati znaš čime. Tvoje modrice su tatina briga. Nemoj da misliš, blago tati da ćeš ostati sama u kući, kuća je puna kvalitetnih i dobrih ljudi – pročitala je Anja.

Izvor: srbijadanas.com