ZBOG OVOGA ĆE SE POMIRITI? Kija i Sloba ponovo ZAJEDNO – evo kako se SUDBINA sa njima POIGRALA!


Ovo neće moći da odbiju.


Bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović, ponovo će biti zajedno, ali ovoga puta na nešto drugačiji način.

MOJ CEO SVET! Blogerka objavila NEŽNU fotku pa pokaza KOGA NAJVIŠE VOLI…Konačno SREĆA I PUNO SRCE (FOTO)

Kija i Sloba

Uskoro ih čekaju zajednički nastupi, ali i turneja. Budući da su menadžeri brojnih klubova zainteresovani da ih angažuju zajedno, njihovi menadžeri gledaju kako da to iskoriste.

– Kijin I Slobin  menadžer Goran dobija pozive od mnogih klubova u dijaspori da bivši supružnici zajedno nastupaju i za to nude velike novce. Zapravo se rijaliti nastavlja, samo uživo. Nedavno su dobili ponudu da Kija i Sloba na jesen idu na američku turneju, a sva je prilika da će tako i biti – otkriva za Blic jedan od saradnika Kijinog i Slobinog menadžera.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

– Suma koja im se nudi je jednaka onoj, koju bi zaradili kada bi svakodnevno mesec dana pevali po Srbiji, a ta turneja će obuhvatiti tek nekoliko nastupa – obajsnio je izvor.

Kako bi proverili tačnost ovih informacija novinari Blica su pozvali menadžere Kije i Slobe, Gorana Lečića.

– Istina je da su mnogi zainteresovani da dovedu Kiju i Slobu u svoj klub, ali još nismo precizirali. Sve je u fazi pregovora, a kada bude bilo nešto konkretno obavestićemo javnost. Siguran sam da Kija I Sloba neće imati problem da nastupaju zajedno, oboje su veliki profesionalci- kaže Lečić.