ZBOG TROVANJA ZAVRŠILA U BOLNICI! Sanja Stanković nakon HOSPITALIZACIJE šokirala sve: “VIŠE NISAM VODITELJ…”


“U pitanju je trovanje, doktori su reagovali na vreme…”


Voditeljka i bivša zadrugarka Sanja Stanković juče je primljena u Urgentni centar u besvesnom stanju.

Razlog Sanjine hospitalizacije bio je nepoznat, ali sada se ona oglasila i obelodanila da je u bolnici završila zbog trovanja!

– Dragi moji, vidim da ste se zabrinuli za vesti o sinoćnjem događaju. U pitanju je trovanje. Doktori su reagovali na vreme. Danas mi je prvi radni dan u jutarnjem programu i morala sam da budem spremna da izdržim pet sati lajv programa. Ne dozvoljam da mi privatni život utiče na posao. Hvala Vam puno što ste se zabrinuli – poručila je Sanja na svom Instagram nalogu.

Bivša rijaliti učesnica je najavila i veliku poslovnu promenu u svom životu, te će od sad biti voditeljka druge emisije, što je zbunilo pratioce.

– Vidim da ste se svi zbunili. Više nisam voditelj emisije “Pitam za druga” već Jutarnjeg programa “Ne gledam ti ja to”. Uz “Pitam za druga” sam krenula, razvijala se, rasla sa jednom predivnom ekipom a sa “Ne gledam ti ja to” nastaviću da sebe nadograđujem u ovom poslu i nadam se lepoj i pozitivnoj energiji sa kolegama i gledaocima – navela je Stankovićeva.

Izvor: srbijadanas.com