Zbogom, anđele mali: Sin Žike i Ane Todorović uz reku suza ispraćen na večni počinak, maleni Dejan biće sahranjen pored dede Bore (FOTO)

Malenog Dejana Todorovića danas je više desetina ljudi ispratilo na večni počinak

Sin srpskog glumca Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane Todorović danas je na Novom groblju ispraćen na večni počinak.

Opelo malenom Dejanu završeno je nekoliko minuta posle 16 časova, a poslednji pozdrav dali su članovi porodice, njihovi prijatelji i Žikine kolege.

Na groblje su, na poslednji ispraćaj, prvi stigli Žika i Ana, koja nije mogla da sakrije suze.

Odmah za njima ndošli su udovica glumca Bore Todorovića, Srđanovog oca, bivši fudbaler Nenad Bjeković, Srđan i Goran ĐokovićEva RasGoran RadakovićBranka Pujićposlanik DS Dragoljub MićunovićDragan BjelogrlićBoda NinkovićAnica Dobra

Nataša Ninković, Slobodan Boda Ninković, Dragan Bjelogrlić i Dragan Petrović Pele.

Anica Dobra, Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Slobodan Boda Ninković

Porodica pokojnog mališana danas će prisustvovati ispraćaju za kremaciju, a urna sa njegovim pepelom će, kako smo već pisali, biti položena pored njegovog dede, a Žikinog pokojnog oca Bore.

Pogledajte snimak:

Razlog iz kog će Dejan biti kremiran jeste taj što su Žika i Ana agnostici.

Podsetimo, maleni Dejan preminuo je u sredu poslepodne, u snu, u porodičnom stanu Todorovića na Vračaru.

Obdukcija koja je obavljena pokazala je da je dete preminulo od sindroma “iznenadne smrti”.

– Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao…. ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk – rekla je Ana Todorović za Telegraf, u četvrtak popodne.

Žika se sa sinom i suprugom poslednji put u javnosti pojavio na proslavi krsne slave Aranđelovdan, 21. novembra, kod porodice Đoković.

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine, a u braku su već 10 godina. Ljubav je počela na Adi Bojani, a ubrzo nakon toga su se venčali.

Telegraf.rs