“ŽENA TE PREVARI NA TVOJE OČI, TI OPROSTIŠ!” Dejan Dragojević nije ČIST EMOTIVNO, prebrzo je ušao u VEZU


“Ja njega ne peckam, niti on mene ugrožava.”


U toku emisije “Izbacivanje”, voditelj Darko Tanasijević nalazi se u šiša baru i razgovara sa Mensurom Ajdarpašićem.

– Ima li trzavica u tvom i Miličinom odnosu ili ste uspeli da uplovite u mirnu luku? – pitao je voditelj.

– Ima rasprava, ali ništa kontretno i burnih svađa. Moramo da se raspravljamo, sve je to sastavni deo. Ja očekujem da ona uvek stane prva i prekine, a to se ne dešava. Ona neće da dozvoli, voli da je dominantna, nije ta koja će da spusti glavu. Ne ćuti mi i kontrira mi ozbiljno šta god da kažem, žestoka je u raspravi, svakako se brani – pričao je Mensur.

– Pominjao se Golub. Da li ti je uzdrmala njegova provokacija? Obraćao si mu se, a mnogi su protumačili i da si pretio – rekao je Darko Tanasijević.

– Mnogi navodi me nisu uzdrmali, ni oni koji su bili u kući. Ne volim da me neko čačka i dira, ja ne znam da igram te igrice. Pominjali su i mene prošle sezone, pa trebao sam celu cvećaru da donesem. Neka svako radi kako misli da treba – dodao je Ajdarpašić.

– Govorilo se o Golubu i ranije, razočarao si se kad je Milica za Novu godinu pitala mamu. Sa druge strane znamo koliko se polemisalo o Miličinoj rečenici “Dobro znam šta radim”, a onda stigne poklon. Da li to ima veze? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ništa to nema veze. Mene niti plaši, niti ugrožava, niti brine. To je sve što mogu da kažem – bio je kratak on.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Često komentarišeš Dejana i između vas dvojice dolazi do sukoba mišljenja. Kakvo mišljenje imaš o njemu i koja je priroda vašeg odnosa – nastavio je Darko Tanasijević.

– Ja njega ne peckam, niti on mene ugrožava. Smatram da ni ja njega ne ugrožavam, ali to on mora da kaže. Ja se ne brinem, ovo je moja priroda. Sve što mu ja loše mislim, meni se vratilo. Ne gledam ga kao nekog ko me ugrožava, što se tiče takmičenja. Ovde se takmičim sam sa sobom, za stvari koje teško prevazilazim. Ja sam se našao tom čoveku iz najbolje namere, ja te volim jer si takav kakav jesi. Ne znam što ga remeti što sam iznosio svoje mišljenje. Mene je zabolelo što me je uporedio. Nemam ja neki odnos sa njim, ali se saosećam sa stvarima. Osetio sam da se vodio mišljenjem većine, pao je pod uticaj. Neka on mene komentariše, sve što pričaju ne pije vodu. Poredi me sa ljudima koji su mu ugrozili boravak. Nisam očekivao na nominacijama, krivo mi je bilo, jer nisam imao nameru, Odnos mu nisam komentarisao iz zle namere. On je sebe uvek branio napadom na druge, a mnogo je toga neistinog – pričao je Ajdarpašić.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Šta je to na šta ga upozoravaš kad je Aleksandra u pitanju? – pitao je voditelj.

– Žena te prevari žena na tvoje oči, vidiš to i svi budemo uz tebe, a ti joj oprostiš. To brine sve nas zbog njega. Ko želi da gleda čoveka koji će da ugrožava sebe? Nije čist emotivno, brinu ga stvari i nije dobro sam sa sobom, u oporavku je. Ja nikad ne bi u životu mogao, on je prebrzo ušao u odnos. On je posle Nove godine dan, dva i nema ništa. On ako smatra da je to za njega dobro, želim mu svu sreću. Ja nikad ne bih pokušao da je srozam, niti mi je to cilj. Možda Aleksandra je nepromišljena i nema osećaj za neke stvari. On je sad osetljiv, oporavio se. Vidimo da nema efekta šta se dešava na odnos Dalile i Filipa, On je meni govorio da se slažem sa njim(Carem), a on se sinoć složio da sam kriv zbog napada na njega. Stao je u odbranu čoveka koji je haos napravio. Da se on branio kao ja, možda bi neke stvari bile drugačije. Mogu oni i da se druže – govorio je Ajdarpašić.

– Imaš li nešto da poručiš Golubu? pitao je Darko.

– Mene niko ne interesuje što se tiče ljudi koje navodiš – dodao je on.

Izvor: srbijadanas.com