ŽESTOKE KAZNE U ZADRUZI 6: Produkcija saopštila DA SU ONI PREKRŠILI OSNOVNO PRAVILO – ovo nisu smeli da rade

Učesnicima rijalitija očigledno ni udarci po džepu nisu opomena da prestanu da krše pravila Velikog šefa koja su jasno definisana bila pre nego što su potpisali ugovor za ulazak u “Zadrugu”.

Naime, ni danas nije drugačije, budući da su od samog početka dana pojedini zadrugari zaradili nove kazne.

Valentina Stanković, Anđela Ilić, Boža Džouns, Aleksandra Momčilović, Kristina Ina Rajzinger i Nenad Aleksić Ša debelo su udareni po džepu zbog spavanja u vreme kada to nije dozvoljeno po pravilima Bele kuće.

Zadruga

Apsolutni šampioni, kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem, jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Milica Veslinović i Aleks Nikolić koji su danas, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

Podsetimo, dosad su ukupno zadrugari izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara.

I Marko Oknačić je među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je več u minusu 20.000 evra.

Izvor: blic.rs