ŽIVELA SAM U BEDI: Potresna ispovest Zorice Brunclik!

Suze!

Pre nego što je postala popularna, Zorica Brunclik je živela u bedi. Toga se, kako kaže, ne stidi jer je zahvaljujući napornom radu uspela da obezbedi celu porodicu – majku, dve sestre i brata.

– Bili smo mnogo siromašni, ma previše. Moj deda jeste odrastao u bogatstvu. Imao je sve što se poželeti može, ali su mu sve oduzeli posle rata. Roditelji su mi se razveli kad sam imala dve godine. Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga s hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim – kaže pevačica.

Zorica priznaje da je oskudevala. Zbog toga je od prve plate kupila hranu.

– Kad sam dobila prvu platu, s mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana svi imali proliv. Kad sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće – nedavno je izjavila pevačica u popularnoj TV emisiji.