“ŽIVOT SU MI SRUŠILI PREKO NOĆI!” Ana UPLAKANA i SLOMLJENA od bola, dok Zvezdan i Anđela GORE od strasti!


“Ma, sramota, bre!”


Dok se njen nevenčani muž Zvezdan Slavnić u Beloj kući prepustio strastima sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić, njegova bivša supruga Ana plakala je u lajvu na Instagramu.

Ona je u višesatnom živom uključenju na ovoj društvenoj mreži odgovarala na pitanja pratilaca i u jednom trenutku se emotivno slomila, zbog pojedinaca koji su je osuđivali.

– Ma, sramota, bre! Srušiti svoj život, koji mi se srušio preko noći… Preko noći mi se obrnuo život ovako, za 360 stepeni, našao mene neko da osuđuje, bre! Al’ ‘ajde, sad sam se emotivno malo… Sve je okej – jecala je Ana.

Ana Slavnić, Zvezdan Slavnić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Printscreen Srbija Vip

– Ove suze su zbog mene lično, to su moje, nisu ni zbog koga drugog. Nego mrzim nepravdu! Kažem sto puta, naj*beš u životu što si takav. Što nisam smrad i g*vno? Više bih volela sto puta, veruj mi. Bolje bih prošla. Svi mi koji idemo srcem naj*bemo, ali dobro, tako su nas vaspitali – rekla je Ana.

Anđela je donedavno izbegavala preterano ljubljavisanje pred kamerama, ali se sinoć itekako opustila. Njihove strastvene trenutke pogledajte u videu ispod.

Na konstataciju da bi trebalo da nađe novog dečka, Ana je odgovorila:

– Ma, kakav drugi. Ja sam na odmoru naredne dve godine – iskrena je ona.

Ani su teško pale i izjave bivšeg svekra Moke Slavnića, Zvezdanovog oca, zbog čega je rešila da sa njim prekine svaku komunikaciju i zabranila mu je da je pominje u medijima.

Izvor: srbijadanas.com