ZNAM KOLIKO JE BILA VEZANA ZA OCA: Plakala sam kad je Krunićevoj umro tata, hvala joj što je došla!


Pričala je Miljana sa suzama u očima.


Jedna od najintrigantnijih zadrugarki Miljana Kulić, sinoć je napravila žurku za pamćenje u svom rodnom gradu Nišu povodom rođenja svog sina Željka.

Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima je bilo i par zadrugara koji su odlučili da ispoštuju svoju bivšu cimerku sa kojom su provodili dane u Beloj kući, na imanju “Zadruge”.

Miljana Kulić

Međutim, jedna od zadrugarki bila je i Jelena Krunić kojoj ne nedavno premunio otac, a povodom toga, novopečena majka Miljana Kulić je za portal “Srbija danas” uputila par reči i pokazala da se u potpunosti saoseća sa svojom drugaricom:

– Ovo je poseban dan za mene, deset dana od kako se Željko rodio. Što se mene tiče došli su zadrugari koje sam pozvala i koji su i meni dragi. Došli su oni koji mene vole, a meni bi bilo puno srce sve i da je došao samo jedan. Čak je stigla i Jelena Krunić kojoj je nedavno preminuo otac. Taj dan kada sam to čula, ceo dan sam plakala. Sutradan sam otišla da se porađam i nisam imala snage da je pozovem, zato sam joj sada izjavila saučešće  rekla je Miljana a potom dodala:

Miljana Kulić i Jelena Krunić

– Znam koliko je bila vezana za tatu i zato mi je bilo puno srce kada sam je videla na vratima jer znam da je to iskrena ljubav. Uvek kažem da u rijalitiju nema prijatelja, ali samo zato što su me pojedini izneverili za koje sam smatrala da su pravi prijatelji. Neki su me i danas izneverili pa nisu došli iako su pozvani, ali o njima ne bih pričala jer su nebitni. Bitno je da su došli oni koji mene vole – bila je jasna Miljana.