ZVALA JE MIĆU DA POMOGNE – Anitina majka protiv istopolne zajednice njene ćerke sa Matorom: Hoće novac da joj uzme


“Ona se ne slaže da njeno dete bude sa Matorom!”


Darko Tanasijević je sinoć u emisiji “Narod pita” ugostio Jovanu Tomić Matoru i Lepog Miću.

Pokrenula se tema istopolne zajednice u koju je Matora stupila sa Anitom Stanojlović, a onda je Lepi Mića spomenuo da ga je zvala Anitina majka da bi “reagovao”.

– Ja sam pričala sa Anitinom mamom, i znam za sve. Znam ja da se Aniti sviđao Marku, ona je rekla da joj se samo on sviđao, a onda se desilo sa mnom. – rekla je Matora.

– Šta bi bilo da Anita nije ušla sa Matorom u priču? Ona je rešila sve svoje probleme, i to stambeno, a da ne pominjem ostalo.Ona je zbog svojih hirova ostala bez para, ja znam šta je imati i nemati, a Anita je balavica, ona ima majku, a sada ima i Matoru koja je sigurna u svemu. Njena majka nije za ove stvari. Ta žena je meni pričala da je protiv toga, zvala me da pomognem, a ako se predomislila okej – nastavio je Mića

– Njena mama nije bila za to, ali kada je videla da smo srećne, ona je prihvatila. Ona je moja žena i ja sam odabrala da živim tako, ali Mića mora da zna da se stvari menjaju – rekla je Matora.

 Ona se ne slaže da njeno dete bude sa Matorom, a onda kada shvati da se zaljubila onda se promenilo mišljenje – dodao je Miće.

 

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

U tom momentu je Matoru nazvala Anitina mama:

– Reci Mići da nećemo umreti od gladi, ja ga jesam zvala ali ne zbog toga, i on zna zašto sam zvala – rekla je Anitina mama.

– Sada kada se uvalila u ovo, ona je jurila pare jer hoće da ide u Nemačku, a ona se uvalila na tuđi dušek – dodao je Mića.

– One ne žive kod mene, niti su mi tražile dinara kao što Mića kaže – rekla je Matora.

– Neće ti niko tražiti, ali ti ćeš im dati svakako – dodao je Mića.

– Dobro Mićo, samo da znaš da Anita hoće da radi, i pokreće svoju priču kao i ja – rekla je Matora.

Izvor: srbijadanas.com