ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE – Mensur ostao bez 60.000 EVRA! Evo kolike kazne su dobili VIKI I MARKO!


Nasilje ih je skupo koštalo!


Zadrugar Mensur Ajdarpašić sinoć je izveden iz “Zadruge”, nakon što se potukao sa Markom Osmakčićem i Filipom Carem.

Nasilje u rijalitiju je strogo zabranjeno, te svi čekaju da vide koju će kaznu dobiti Ajdarpašić zbog ovoga.

Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Budući da mnogi od njih nisu poštovali pravila rijalitija, Veliki šef ih je udario po džepu, a najgore od svih do sada prošli su Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović i Mensur Ajdarpašić.

Zadrugarka Viktorija Mitrović spada u red takmičara koji se ističu po svom agresivnom ponašanju, te je zbog toga dobila i najveći broj oduzetih honorara: tri nedeljna, dva mesečna, kao i jedan tromesečni. Ukoliko ovako nastavi, Viki će, po svemu sudeći, iz “Zadruge” izaći bez dinara. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da na nedeljnom nivou zarađuje 500 evra, lako se može izračunati da je do sada izgubila ukupno 11.500 evra.

Odmah u stopu po broju oduzetih honorara prati je njen dečko Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a budući da mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, biće mu oduzeto ukupno oko 20.000 evra.

Marko Osmakčić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara, a posle ovoga od sinoć, sigurno će mu biti oduzeto i više.

Podsetimo, Mensur je tokom jednog razgovora u „Zadruzi” priznao da nedeljno zarađuje neverovatnih 4.500 evra, te je stoga bilo lako izvesti konačnu računicu.

Izvor: srbijadanas.com