“ZVEZDAN JE ISPAO GOSPODIN!” Bukti nezapamćen medijski rat, Milena BESRAMNO ISKORISTILA Anu do kraja


Kuma nije “spustila loptu”!


Nakon što je Milena Kačavenda u toku jučerašnjeg dana isprozivala nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić zbog pomirenja sa Draganom Bulićem Acom, drugoplasirana zadrugarka joj je odgovorila objavljivanjem privatnih glasovnih poruka.

Milena, naravno, nije prećutala, te je danas u svom “lajvu” pretresla celu situaciju.

– Neka bude da sam preuveličala i slagala. Ja uvek tako branim prijatelje, partnera, decu. Videli ste kakva sam u odbrani, a posebno branim sebe, pogotovo ako nikome oduzela ništa nisam. Samo sam zauzimala svoje vreme i trošila na šminkere i frizere i išla po medijima. Istina je da sam postala popularna preko Ane i kada me pitate zašto sam blejala po studijima – blejala sam zbog kume, a ne zbog vas koje sedite na jambolijama koje verovartno nikada niste oprali. Branila sm svog prijatelja koji se našao u nebranom grožđu – branila je svoje stavove Milena.

– Pravdaš se svima, pa i Ani – zaključio je neko.

– Kuma nije “spustila loptu”, samo više ne naseda na provokacije. Ana je nasela. Priča se da je “Hajp” najavio da ulazi autentičan borac za pravdu sa inicijalima M.K i to su radili u cilju marketinga. Ukoliko budem potpisala, “Pink” će to i da najavi. Ne želim da se blamiram i ne znam da je Zorka otpratila Anu. Od dana današnjeg se ne uključujem u hajku, ostaću dama. Ako se nastavi pritisak, jedino ću tada da reagujem – priznala je Kačavenda poraz.

– Ljudi, treći svetski rat je počeo – napisale su noćas lavice. Moram vam reći da vi niste lavice, nego ste kišne gliste – siknula je Milena zbog cele situacije.

– Ispade Zvezdan gospodin za sve a Aca i Ana i mnogi ispadoše g**a – zaključio je razgovor fan.

Izvor: srbijadanas.com