ZVEZDAN SE PRAVI DA NE POZNAJE MILENU KAČAVENDU – Ona se odmah oglasila “Ja se sećam kako su leteli noževi”


Rado će ga podsetiti!


Milena Kačavenda saznala je u emisiji da je Zvezdan Slavnić izjavio da uopšte ne zna ko je ona, a imala je spreman odgovor.

 Milena, Zvezdan ima selektivnu amneziju da te uopšte poznaje. Da li je to zbog toga što želi da umanji onoga što ti govoriš i razne teme su se pomenule – pitala je voditeljka.

 

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda
Foto: Youtube printscreen/RedTV

 Ja sam jedina žena u njenom okruženju i zato nema ostalih drugarica i zato me je zamolila da budem kontakt sa medijima. Prvo je u strahu da neću prećutati ništa. Živa istina je ono što sam pričala da su leteli noževi, koliko god se pravio da se ne seća, a seća se kada je šaputao Ivanu Marinkoviću sa kim sam bila u se**ualnim odnosima, ali juče ne zna ko sam. Mislim da bi on bio presrećan kada bi me video i videli bi tada njegove sportske sposobnosti, genetski to, pošto ni on nema patku, kao ni tata – rekla je Milena.
– Da li se on nečega plaši? – pitala je voditeljka.

– Plaši se, kako se ne bi plašio. On je mogao život svoj da da, znajući koliko je maltretirao, da Ana neće imati smelosti da uđe. Slavnić je tačno znao da je Anin nastup, ja. Kada je skupila smelost da se ona pojavi, znao je da može da progovori…Ono najmanje što može da mu da, ono minimalno, ali se on nalazi jadan nekako prozvanim. Zaboravlja se šta je čovek ženi uradio i zbog čega je ona tu. On se brine oko svega, toliko reaguje emocionalno kada je ona u pitanju, ona ne može da zine a da on ne progovori. Tu i u njemu ima traga ona njihova situacija iz kuće – rekla je Milena.

Izvor: srbijadanas.com