ZVEZDAN UPOREDIO ANU I ANĐELU – Priznao da li je NAPRAVIO GREŠKU i da li se KAJE što je ostavio bivšu ženu


“Vernost, prijateljstvo, to mi je bitno.”


Sinoć je u toku ekskluzivne emisije nedeljom, Zvezdan Slavnić progovorio o svojoj ljubavi prema Anđeli Đuričić i bivšoj devojci Ani.

Podsetimo, tokom cele večeri je svađa između Anđele i Slavnića, a sad je on otkrio pravi razlog.

– Zbog čega ona svađa? – pitao je Marko.

– Ona je smirenija, želi da ovo uspe, da radi na sebi. Ja želim da izađem sa njom odavde i da budemo zajedno, sve drugo bi mi bio poraz. Ona nije imala čoveka kao što sam ja pored sebe. Ima svoje bubice, svi ih imamo. Nije naučila, ume da ugrize, da se brecne, ja ne dajem njoj za pravo da to moram da slušam. Onda sam talac. Ako ostanem i slušam, a ne sviđa mi se… A ne mogu da se okrenem i odem, jer ja želim da ona bude u pravom svetlu, prelepa, prevaspitana devojka, koja ima načela. Moram da nađem balans. Ona se ponaša ovde ko ja na koledžu. Ima svoj zacrtan dan, niko ne može da je izbaci iz šina. Tako i ja tamo, imam to i to da radim. Ja ga sklopim kako da meni prođe dan, tako ona ovde. To je super. To ju je spasilo da ne bude kao ostale devojke, ali opet, mislim da i pored toga može da bude malo više gospođa. Ipak je i ona došla u “Zadrugu”. Ovo se desilo kako se desilo. Ja mislim da je ona kvalitetna – rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić

– Mene zanima kako se dogodio tvoj prebačaj i kada? – pitao je Đedović.

– Ja sam gledao prošlu sezonu, bio na koledžu, pustim vas od 12 do 7 i rokam. Kao i svaka sapunica i ova mi je zanimljiva. Video sam kakva je i šta je. Znao sam kad je ušla, Matorina je drugarica, da mogu da priđem, da se družim, a da ne bude kao sa ostalima sa kojima su me spajali. Družili se, zgotivili. Par puta smo bili da li da pričamo, ne, bile su lisice, posle onaj zadatak, ja to nisam jpš gledao kao ostali, ali stvarno smo bili non-stop zajedno. Osetio sam to, da nije kvalitetna, ne bih osetio. Nije mi to bilo u planu, nije mi to bilo u glavi. Počeo sam to da osećam, pustio da vidim da li sam lud, video da je i sa njene strane i morao sam da ustanem i kažem – rekao je Slavnić.

– Da li si u njoj prepoznao svoje karakterne osobine? Čvrsto se držite stavova? – pitao je Marko.

– Ja sam baš lak za saradnju, ali ako kreneš pogrešno… Ja stvarno vidim veliki kvalitet u njoj, to ne viđam svaki dan, a kamoli u Zadruzi. Odmah sam je pitao šta će opet ovde. Te neke stvari su me privlačile – odgovorio je Zvezdan.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Koje karakterne crte ima Anđela, a bivši supruga ne, pa si prešao na ovu stranu? – pitao je novinar.

– Jako su slične. Vernost, prijateljstvo, to mi je bitno. To je ta baza, prijateljstvo. Zato sam ja možda izdao nju. Ali kako da kažem izdao sam, desila mi se emocija. Treba da dođe Nova godina, da je gledam… Ja sam za drugove, kao i za mene drugovi, hteo da dam život. Kad je na prijateljstvu građeno… Ana je kvalitet toga, e sad, da li smo se istrošili, da li sam se ja istrošio. Desilo se – pričao je Slavnić.

– Koliko ti znače poruke od oca? – pitao je Marko.

– Naravno da mi znače. On je imao dva braka, sa mojom majkom i Jelenom, sa kojom se nedavno rastao. Jako mi znači. Rekao sam per neki dan, on je čovek koji je mnogim ozbiljnim ljudima rekao kako misli, nema dlake na jeziku. Dugo nisam shvatao ko je on. Da ne uvredim nikoga, ali nije on neki automehaničar Stole, prošao je nešto, video je nešto. Ali ja sam otišao na tu ulicu. Ovih godina smo u najboljim odnosima, pričao sam sa njim i o Ani. Svakako mi prija, naročito zbog Anđele. Znam da je njoj prijalo više nego meni. Ja bih radio po svome da je rekao nešto drugo. Ali ona mi je bila mnogo slatka – istakao je Zvezdan.

– Kad si govorio o stvarima iz braka si bio nedorečen, kao da je bilo ružnih stvari – rekao je Marko.

Zvezdan Slavnić, Ana Slavnić

Zvezdan Slavnić, Ana Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Privatna arhiva

– Da, bilo je, razvodi, moja kocka… Imali smo stalno neku borbu sa nečim. Mislim da smo se tu stravično umorili. I pored toga, ona je drugarčina, laf. Skidam joj kapu. I da mi nikad ne oprosti ovo, prošli smo sto nekih užasnih stvari. Njoj su se dešavale životne stvari, nije mogla da shvati. Ali sve je bilo sa moje strane, ja sam taj koji je bio kreten – odgovorio je Zvezdan.

– Da li misliš da su ukućani licemerni? – pitao je Đedović.

– I više od toga. 80% njih na početku nije znalo ko sam, ja sam se ponašao isto. Ispričao sam svoju priču, rekao im da nastave da se ponašaju isto. Nisu me napali bliski, nego Neca, Peca… Dobro, Zorica, pa se vratila posle kad je Moka poslao poruku – dodao je Slavnić.

Izvor: srbijadanas.com