RAZVEZALA JEZIK! Šopićka OTKRILA NEPOZNATE DETALJE iz veze sa Karićem – Osman je sve znao! Potkačila Ivu


Iskreno i bez uvijanja!


Sinoć je Darko Tanasijević ugostio u emisiji “Zadruga – narod pita” Marka Đedovića i Ivanu Šopić. U toku večeri su se gledaoci uključivali uživo u program i komentarisali aktuelne situacije u životima zadrugara. Nakon jednog od video priloga u kojem je prikazana burna svađa, bivši zadrugari su prokomentarisali ovu situacije.

– Ne može da me mulja, ona je poznata po tome da krene da mulja, ne priča o temi, nego ti kaže nešto… Svi su zaboravili jednu stvar, a to je da se Ivani Stefan sviđao od početka. Mića je meni rekao to, Mića i ja smo uvek u pravu, i uključimo Zoricu u to. I ja sam ispred paba pričao o tome i pitao sam je da li je Stefan lep momak, ona je rekla da jeste, ali je bio sa Jelenom, ja sam automatski to skontao – rekao je Đedović.

Ivana Šopić, Marko Đedović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mi smo priznali jedno drugom, da se sviđamo jedno drugom, to je i Osman primetio. Ja sam gledala ljubavne klipove i dok Jelena nije ustala da kaže da su bili zajedno, bio je naš ples, ali tad se delilo na dva frajera, na Tomovića i Karića… Ja nisam znala za to, tad sam sa Tomovićem krenula da flertujem i da se muvam, ja sam u tom momentu digla ruke od Karića. Jelena se meni jednom žalila, uvredila se jer je Stefan rekao da ne bi imao ništa protiv da Tomović bude sa njom, ja sam tad shvatila da tu ima još nešto – dodala je Ivana, a onda prokomentarisala Ivu Grgurić:

– Prema njoj sam dosta hladnija, jer je ona meni smetala u vezi sa Stefanom, mene su silovali tamo pitanjima o Ivi. Nas Iva nikada nije zanimala, sem kada ona uzme i bezobrazno gađa mog dečka lopticom. Mislim, da prosto, slušam kad su bili Stefan, Jelena i Iva, ja nikada nisam potpaljivala da se Iva i Stefan svađaju. Mene je nerviralo što on nikada nije ustajao to da kaže. Ona je koristila njega za priču, 100% je on nju napravio, da nisu ušli u vezu, ispala bi u novembru, ja pričam šta ja mislim. Ona kao pojedinac i tužne priče, nema nikakav kvalitet za rijaliti. Ona je zgodna devojka i to je to – izjavila je Šopićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com