ISKEŠIRALA 10.000 EVRA mladencima kao svadbeni poklon, a onda bacila kišu para usred sale: Otkrivamo ko je kuma Milice Kemez


Kemezova i Santana su organizovali gala slavlje, a mladoženja je dočekivao goste ne skidajući osmeh s lica. Međutim, veliku pažnju privukla je kuma s mladine strane koja je bila prilično galantna s novcem.


Milica Kemez i Bora Santana su stupili u brak pre dva dana, a venčanje su organizovali u jednom beogradskom restoranu. Na njihovoj proslavi su prisustvovale brojne javne ličnosti, a većina njih je odlučila da novopečenim mladencima umesto poklona da koverte sa novcem.

Svi su bili veseli i atmosfera je bila na samom vrhuncu gotovo čitavo veselje, a Miličina kuma pobrala je simpatije prisutnih.

Naime, dok je mlada bacala bidermajer pored nje je stajala i kuma koja je u rukama imala gomilu novčanica. Sav novac bacila je među zvanice, a najbrži su uspeli da uzmu i novčanice od po nekoliko stotina evra. Ona je sa sobom nosila i veliku srpsku zastavu koja se vijorila sve vreme. Kuma je bila odevena u dugu crnu haljinu koja se vuče po podu, a dodatno ju je krasio  duboki dekolte i providan deo ispod grudi.

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste Borina izjava da im je upravo ona poklonila 10.000 evra.

– Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića – poručio je on.

Radi se o Lidiji Veselinović koja je poreklom iz Crne Gore. Izrazito je visoka, a na njenom Instagram profilu može se primetiti da se bavi modelingom i manekenstvom. Slike iz luksuznih rizortova krase njene društvene mreže, te možemo zaključiti da za nju suma od 10.000 evra koju je dala na dar svojim kumovima i nije tako veliki izdatak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Veselinovic (@f.ckingpperfect)

Podsetimo, par je imao tortu od sedam spratova, a na proslavi su između ostalih pevali Ljuba Aličić, Milica Jokić, Jana Todorović, Sloba Radanović, Zlata Petrović, Sandra Rešić, Slađa Alegro, Zorana Mićanović i mnogi drugi koji su se latili mikrofona i doprineli još boljoj atmosferi.

Bora je otišao po Milicu automobilom čija je vrednost oko 400.000 evra, a kojeg su ukrasila cvećem, po običaju.

Oni su otkrili da li su zadovoljni svojim toaletama za najbitniji dan u životu.

– Sve je nadmašilo očekivanja, malo nam je venčanica pravila problem tokom prvog plesa. Istina je da sam ja kreirala venčanicu, crtala sam je jedno godinu dana. Nije klasična, ispalo je baš kako sam ja želela, odelo je isto unikantno. Zaista mislim da je svetski obučen – poručila je ona.

Potom se Bora nadovezao sa svojim utiscima.

-Sve je bila njena ideja, danas je posebno naš dan i posebno smo se pripremili. Ona je u venčanici, ali ja sam na njenu inicijativu se drugačije obukao. Nije bilo lako organizovati svadbu, želimo svima da udovoljimo i jedva čekam da se svi skupe i da bude to kako treba. Stvarno smo zadovoljni. Kolege su nam sve stigle što je najbitnije – rekao je Bora.

Izvor: srbijadanas.com