Isplivao test na NEDOZVOLJENE SUPSTANCE Tare Simov: Nakon drame sa bivšim završila u klinici, ovo su rezultati – CRNO NA BELO


Nekadašnja učesnica “Zadruge” priložila je sve dokaze uz fotografije.


Bivša zadrugarka Tara Simov i njen nevenčani suprug Danilo Raičević, sa kojim je dobila sina, prekinuli su vezu, a ona je nedavno objavila na mrežama snimak na kojem je on agresivan i lomi sve pred sobom u njenom stanu.

Ovo je odmah pokrenulo lavinu komentara, pa je Simova odlučila da se u jednoj klinici testira na nedozvoljene supstance.

– Testirala sam sebe na osnovu optužbi da sam narkomanka! Na 10 narkotika sam negativna – poručila je ona i uz ove reči priložila je i fotografije.

Tara i Danilo su se, inače, na snimku svađali, a kako je rekla, on ju je i udario. Ovaj snimak šokirao je sve, a onda se na “X” mreži pojavila i Tarina šok prepiska sa njegovom majkom.

– Izađi mi iz stana, evo sada će celu zgradu da sruši. Izađi mi iz stana, nemoj, pomeri se… Zašto me udaraš? Evo usnimila sam – vrištala je Tara u jednom momentu, pa zapretila da će pomenuti snimak da prosledi gazdama stana.

U porukama koje su dospele do javnosti vidimo jasno kakav im je odnos.

– Stavi prst na čelo i zapitaj se zašto te nisam oženio nekad. Sada nakon svega – napisao je bio Danilo.

– Okej – odgovorila je Tara.

– J**igica, džabe si molila. Nisam rastao na šišarki. Nisam ja Ša i to sam dokazao – napisao je Danilo.

– Okej, prekini da me zlostavljaš, zamoliću te ili ću te blokirati – rekla mu je Tara.

– Nebitno, neću da dužim. Ima milion stvari koje bih rekao, ali biću čovek. Neću da budem bezobrazan. Ne računaj više na mene, ni za šta u životu. Zaboravi da smo se ikada poznavali – napisao je Danilo tada, između ostalog.

Izvor: srbijadanas.com