Kristina Kija Kockar za zbornicom u Ustavnom sudu Srbije – Um caruje, snaga klade valja
VIP 

Iako je Kristina postala javnosti poznata kao rijaliti učesnica, ona je rešila da uzme najbolje od života i posveti se poslu i studijama. Na njenim društvenim mrežama mogu se često sretati skripta ili Justicija, što govori koliko je ponosna što je zadala sebi taj zadatak.


Kristina Kija Kockar je rođena 26. maja 1989. godine u Zrenjaninu, gde je i odrasla. U rodnom gradu je završila i Zrenjaninsku gimnaziju, nakon koje je završila Visoku hotelijersku školu u Beogradu. Radila je kao stjuardesa u Er Pinku, Er Srbiji i Etihad ervejzu. Postala je poznata nakon što je ušla u rijaliti program Zadruga, gde ju je njen tadašnji suprug, pevač Slobodan Radanović javno varao. Potom je pobedila u rijalitiju i osvojila nagradu od 50.000 evra.

Kockareva je odlučila da počne da se bavi muzikom te je svoju prvu pesmu Ne vraćam se na staro uradila sa Ministarkama i objavila je 20. jula 2018. Svoju sledeću pesmu “Poptis” objavila je 6. septembra 2018. Knjigu Moj potpis, u kojoj opisuje mučne scene iz detinjstva, svađe roditelja, tajne u braku sa Slobodanom Radanovićem, kao i bolesti za koju se nada da je na vreme otkrila, objavila je 22. oktobra 2018. godine. Krajem oktobra 2018, Kockareva postaje stručni član žirija u petoj sezoni takmičenja Pinkove zvezdice (All Stars) na kojem su učestvovali neki od takmičara iz prethodne četiri sezone. Potom i stručni član zirija Pinkove Zvezde – Talenti. Danas je voditeljka Info Jutra i Pre Večere.

Očigledno je da je Kockareva osoba koja vredno radi na sebi i za razliku od mnogih rijaliti učesnica, zaista je iskoristila slavu da mnogo toga promeni na bolje. Shvativši vrednost obrazovanja, odlučila je da upiše Prvni fakultet u Beogradu, instituciju od velikog ugleda, koji i trenutno studira.

Kija je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram ponosno podelila svoj obilazak Ustavnog suda u Beogradu. Na jednoj od fotografiija, Kristina pozira za zbornicom, kraj grba i zastave Srbije. Mora se priznati, izgleda krajnje profesionalno.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements