ŠOK BOMBA – Zvezdan Slavnić poslao otvoreno PISMO Ani Ćurčić: “Ja sam opčinjen tobom, koliko te volim samo ti znaš”


Slavnić nije štedeo reči dok je pričao o bivšoj izabranici.


Bivša zadrugar Zvezdan Slavnić na Instagram profilu objavio je otvoreno pismo, a na društvenoj mreži se pokrenula lavina komentara.

Naime, poznato je da je njegova bivša izabranica Ana Ćurčić tokom boravka u rijalitiju isticala da poseduje pisma koja joj je Slavnić slao dok je boravio u zatvoru, a čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji ,,Amidži šou”.

– Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: ,,Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega”! Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto ,,loše” za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa! Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! – napisao je Zvezdan Slavnić na Instagramu.

– Jer mi takva trebaš, ja sam opčinjen tobom…. Koliko te volim samo ti znaš… Pozdravi mi Slavku i Moku i Kačavende i svi koji me vole – glasilo je pismo Zvezdana Slavnića, koje je Milena objavila na Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com