ABORTIRALA KADA JE BILA MALOLETNA? Milica histerično odbijala da zadrži bebu: “Plod je bio star 4 nedelje”


Nije smela da saopšti majci da je u drugom stanju, pa je pomoć tražila od drugarice?!


Milica Veselinović privlači pažnju još od svog prvog pojavljivanja u rijalitiju ”Zadruga”, a njen život je pod lupom javnosti pre svega zbog skandaloznog ponašanja za koje su mnogi mišljenja da ne priliči devojci njenih godina.

Iako je prošle godine ušla da ”odbrani ženski rod i dokaže da nije kao Mina Vrbaški”, vrlo brzo je postala predmet negativnog komentarisanja i osuda, prvenstveno zbog intimnih odnosa koje je imala pred kamerama sa tadašnjim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, a potom i zbog nagih fotografija koje su isplivale u javnosti i šokantnih detalja iz njenog privatnog života.

Ipak, postoje stvari koje Milica krije kao zmija noge, ali koje kao i sve do sada, isplivavaju na videlo. Njena drugarica je otkrila da je Milica pred ulazak u petu sezonu rijalitija ”Zadruga” navodno ostala u drugom stanju sa momkom sa kojim se viđala oko dva meseca, a onda je počeo njen pakao, prenosi “Star”.

 

Milica Veselinović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Milica je saznala da je trudna i nikome nije smela da kaže, čak ni tom momku. Bila je čudna u to vreme, plakala je za svaku sitnicu, a ona je pukla i priznala mi šta se dešava. To je sve bilo malo pre nego što će da uđe u Zadrugu. Nije imala dilemu da abortira, ali kako je bila maloletna znala je da mora da ima pristanak roditelja. Verujte da je to bio baš pakao. U susret nam je izašla majka od jedne drugarice čija prijateljica radi kao ginekolog. Ispričale smo joj kako stvari stoje i ona se sažalila. Ta doktorka je pokušala da ubedi Milicu da sve prizna svojoj mami i da ipak zadrži bebu, ali one je histerično to odbijala. Na kraju je pristala da joj uradi abortus. Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba i Milica nema veće posledice i traume, sigurno je to tišti negde, ali eto, završilo se tako kako se završilo. Ta doktorka joj nije naplatila abortus, znala je da Milica nema novca i da nema od koga da traži. Koliko znam, sa tim dečkom se nikada nije čula nakon toga i on nikada nije saznao da je ona bila trudna, jer se ubrzo preselio u drugi kraj grada pa su prestali da se čuju. Rana je trudnoća bila u pitanju, plod je bio star svega četiri nedelje – ispričala je njena drugarica za “Star”.

Izvor: srbijadanas.com