“SJAŠITE SA MENE!” OVO SE ČEKALO – Nakon što je Dejan otkrio da je PROMENIO VERU, oglasio se ON: “Šta me briga..!”


Ovo ga je baš razbesnelo!


Aktuelni voditelj Zadruge, a bivši učesnik, Marko Đedović, oglasio se na svom Instagram profilu na temu priznanja Dejana Dragojevića, pobednika pete sezone Zadruge, da je već 4 godine u Islamu, o čemu se dosta spekulisalo, da li je promenio veru ili ne dok je bio u braku sa Dalilom Dragojević.

Podsetimo, Marko je bio “desna ruka” Dragojevića i rame za plakanje te mnoge čudi, kako on nije znao do sad ove detalje.

Sada Đedović verovatno dobija gomilu poruka na račun Dragojevića, te je odlučio da se oglasi:

– Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana?  Šta me briga gde je otišao i šta radi čovek. Je l’ mene ugrozio? Nije! Je l’ mi nešto loše uradio ovim? Nije – počeo je Đedović, pa dodao:

  Verovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta veruje,  ja neću osuđivati ničije verovanje. Ima vas dosta “verujućih”  koji vređate, mrzite, proklinjete, pretite, opštite sa kumovima,  ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšiicu, dok ženu ne poštujete,  a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ deci. Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Verujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći – napisao je Marko.

Izvor: srbijadanas.com