Ahmićeva tvrdi da Karamujić LAŽE “Imamo video snimak KAO DOKAZ, PUSTIĆEMO” Maske padaju


Šta se ovde dešava?


Novo “Hajpovo” lice, Dejan Dragojević, imaće svoju premijeru u ponedeljak, 12. februara. U svojoj emisiji “D Cast” ugostio je ni manje ni više, Karamujića. Za one koji ne znaju, čoveka za kog Aneli tvrdi da je verski venčao nju i njenog tadašnjeg partnera Asmina Durdžića. Međutim, prema Karamujićevim rečima istina je potpuno drugačija.

Naime, Karamujić je tokom svog prvog gostovanja od početka “Elite”, otkrio nešto sasvim drugačije.

– Od početka “Elite” počela je i tema Aneli, koja je bila sa Asminom. Oni su rekli da su došli kod vas da se šerijatski venčaju – započeo je Dejan.

– Ja sam otišao kod njih na kuću, i iznenadio se količinom kipova. Imao sam osećaj da sam ušao u satanistički hram. “On je pao, on je taj koji ima probleme, on je taj koji je loš, a ja sam žrtva”. Izvinite, ne može to preko mojih leđa. I onda ja ustupim snimak, gde je ona imala reakcije, imala probleme, a ne on – rekao je Karamujić.

Međutim, profil Aneli Ahmić na Instagramu tvrdi potpuno drugačije! Naime, pretpostavlja se da iza profila Aneli na ovoj društvenoj stoji njena sestra Sita ili neko iz njene bliže okoline, pošto je profil oficijalan. Na tom nalogu osvanuo je stori sa sledećim sadržajem:

– Karamujić laže, igra za Alibabu. Mi imamo video kao dokaz što ćemo i pustiti.

Čekamo momenat kada će sporan snimak o kom se priča ugledati svetlost dana.

Aneli Ahmić, Sita Ahmić

Izvor: srbijadanas.com