Anita POTVRDILA NAVODE: Nakon brojnih napada otkrila reči njene MAJKE – OVO je samo Anđelo znao


Spomenula i tužbu.


Učesnica “Elite”, Anita Stanojlović, koja je već mesecima na udaru takmičara rijalitija, stigla je u “Šiša bar” kod voditelja Darka Tanasijevića.

Ona mu je ovom prilikom otkrila kako se osećala tokom žestoke rasprave sa Jovanom Tomić Matorom, ali se osvrnula i na aktuelna zbivanja u Beloj kući, ali i na tužbu o kojoj se ovih dana priča.

– Anita, došlo je do svađe sa Matorom? – rekao je Darko.

– Jeste, ali ona sad iznosi prljav veš, čime pokazuje ko je i šta je. Jovana sad provlači mog brata, govori neke stvari koje nisu istina, a zna koliko me to boli. Nisko udara namerno. Majka mi je rekla da ne iznosim prljav veš, Anđelu sam samo rekla o čemu je reč. Tamara, Matorina drugarica me je tužila, a ja mislim da ne treba mene da tuži, već svoju drugaricu. Što se Matore tiče, očekujem da bude još monstruoznija u svojim izlaganjima – kazala je Anita.

– Da li si tio kao beba rođena zla, kao što to kaže Jelena Marinković? – upitao je Darko.

– To moraš da pitaš moju mamu. Ne mislim da sam zla, to možete da pitate ljude koje volim. Prema onima koje ne volim, jesam bezobrazna i podla – kazala je Anita, što su mnogi i isticali u rijalitiju.

Anita Stanojlović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Kako se osećaš kad govore učesnici o tome kakva si majka i komentarišu da si plitkog uma? – upitao je Darko.

– Ne znam što to rade, ali običaj da to govore imaju Milena, Ivan i Jelena. Mene to ne dotiče previše. Kako ljudi sa mnom, tako ja sa njima. Više nikome ne ćutim – istakla je Anita.

– Da li je Milena prisvojila Miljanin parfem? – upitao je Darko.

– Milena laže da su Miljanini parfemi bili na polici, a ne u kutiju. Sad se šlihta Miljani, kako ne bi pokrenula svađu. Mene Milena vređa, govori da je ona u sedamnaestoj učila, a ja rađala, ali ja ne smatram da sam manje vredna zbog toga. Bolje ikad, nego nikad. Ponosna na sam na sebe, jer sam srednju završila, postala majka i radila sam nakon što sam neke obuke završila – kazala je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com