ALBANAC iz Hrvatske nudi Kristijanu Goluboviću 10.000 EVRA, a razlog će vas ostaviti bez teksta!


“Žestokog momka” oduševio ovaj potez!


Kristijan Golubović pohvalio se na svom Instagram profilu porukom koju je dobio od Albanca iz Hrvatske koji mu je ponudio čak 10.000 evra za jedan MMA meč koji bi njih dvojica organizovali.

Nekoliko dana posle drame sa sinom pokojnog Sinana Sakića, Rašidom, besni Golubović još uvek na Instagramu vodi polemiku oko toga ko je od njih dvojice jači, ali i tvrdi da je on prebio Sakića, pa zbog toga ne čudi njegova poslednja objava na drušrtvenim mrežama.

kristijan-golubovic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Pozdrav druže. Ja sam Albanac iz Hrvatske i spreman sam platiti 10.000 evra za MMA meč sa tobm u ringu… ako si zainteresvan mogu ti pola uplatiti na WU sutra, a ostalo kada dođem u Beograd donesem. Poz – pisalo je u poruci koju je Kritijan podelio sa svojim pratiocima.

– Ovako se normalni piše sa mnom vezano za tuče… Gospodin čovek! – napisao je Golubović uz fotografiu koju je okačio.

Podsetimo, Rašid Sakić je pre nekokliko dana poslao pismo redakciji jednog domaćeg medija kojim je isproviciro Golubovića tvrdnjama da je jači od njega, ali i da ga je pobedio u jednoj borbi dok su zajedno bili u KZP Sremska Mitrovica.

Kristijan je ispričao svoju strasnu te priče za naš list, ali ju je i nekoliko puta ponovio na svoim Instagramu. On je u svom stilu isprozivao Sakića, nazvao ga mediokritetom, ali i istakao da može da ga drži u zubima jer ga je “bacao kao zmija žabu” po zatvoru dok je služio služio zatvordsku kaznu sa pevačevim sinom.

Izvor: srbijadanas.com