Bivša zadrugarka Milica Kemez mijenja život iz korjena: “Želim da postanem majka i završim fakultet”


“Napunila sam 27 godina i moram da budem najbolja verzija sebe”


Visoko drugo mjesto u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga”, osvojila je Milica Kemez, a sada je u novogodišnjem intervjuu progovorila o životnim odlukama i planovima za 2022. godinu.

Šta je ono čega ćeš da se sjećaš sa ponosom kada je u pitanju 2021. godina?

– Osvojila sam drugo mjesto u Zadruzi, povratila sam ljubav i podršku naroda poslije Zadruge 3. Položila sam za auto, kupila sam auto, dobila sam svoju emisiju, stvarno su to neke velike stvari. Neke sam situacije ostavila za narednu, ova godina jeste bila jako teška, mnogo suza, padova, loših ljudi i energije, ali je na kraju sve izašlo na dobro. Shvatila sam to kao neki poziv da treba sve da oprostim, da poželim svima dobro ne bi li mi se dobro i vratilo. Ovo je bila teška godina za mene, ali svakako i jedna od najljepših u životu – kaže Milica za “Pink”.

Definitivno teško pitanje nakon svega što si navela da ti se lijepo izdešavalo, šta sebi možeš sebi da poželiš u narednoj?

– Želim da postanem još bolji čovjek, želim da više volim i poštujem sebe, kako bih bolje mogla to da prenesem na druge jer koliko god da volim uvijek sam nekako hladna. Planiram da završim knjigu, da poradim na edukaciji za voditelja, možda i fakultet da završim, da se smejem, da uživam… Napunila sam 27 godina i moram da budem najbolja verzija sebe.

Koju si želju zamislila tačno u ponoć?

– Da se ostvarim kao majka, sa nekim koga volim i ko mene voli – rekla je Milica za gorepomenuti izvor.

(express/pulsonline)