Aleks Nikolić OGLASILA SE PRED POROĐAJ: Pokazala realno stanje – EVO kako izgleda sada, a svi se pitaju GDE je Filip Car


Otkrila kako stoje stvari.


Bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Nikolić, ulazi u poslednji mesec trudnoće i sve je spremno za dolazak bebe. Nakon povlačenja iz medija, Aleksandra je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde deli svoju sreću i radost zbog skorog dolaska deteta na svet.

Nedavno je sa svojim pratiocima objavila video koji jasno pokazuje koliko je srećna, dok sa širokim osmehom na licu dok čeka najlepšu ulogu u svom životu.

Aleksandra je veoma detaljno pripremila sve za bebu, od dečije sobe do torbe za bolnicu. Njen Instagram profil otkriva da uživa u pripremama za dolazak bebe i da jedva čeka da upozna svoju mezimicu. Uz podršku oca deteta, bivšeg zadrugara Filipa Cara, Aleksandra se spremno suočava sa predstojećim porođajem.

Iako je Filip Car fizički udaljen od Aleksandre, on je uz nju u svakom trenutku preko telefona. Njihova podrška jedno drugom uoči dolaska bebe pokazuje da su spremni da zajedno krenu u novu, najlepšu fazu svog života.

Podsećamo, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

– Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu – ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet:

– Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja… Jednostavno, znaćete iz prve ruke – rekao je Filip Car tom prilikom.

Izvor: srbijadanas.com