Taru Simov OSTAVIO DEČKO nakon burnih svađa – Rijaliti učesnica se oglasila JAVNO, pa molila samo za JEDNO


Podelila je vest sa fanovima.


Bivša učesnica popularnog rijalitija Tara Simov obavestila je svoje pratioce o krahu ljubavnog odnosa sa ocem svog deteta, Danilom, i zamolila svoje fanove za razumevanje.

Naime, Tara je stavila je tačku na vezu sa izabranikom Danilom, sa kojim ima jednog sina.

Emotivna veza Tare i Danila bila je vrlo turbulentna. Par je često javno govorio o svađama i prepirkama koje su nekada kulminirale i dovodile do raskida, ali su na kraju uvek uspevali da pronađu zajednički jezik i pomire se.

Međutim, da to nije slučaj i sada, te da je sada situacija nešto ozbiljnija, svedoči i Tarina objava na društvenoj mreži Instagram putem kojom je svoje pratioce obavestila o krahu ljubavnog odnosa i zamolila svoje fanove za razumevanje.

Danilo i Tara Simov

Danilo i Tara Simov
Foto: Instagram printscreen

– Shodno tome da sam javna ličnost i osećam potrebnu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli, jer je to bila njegova želja i dogovorili smo se da je tako bolje za nas i naše zdravlje. Molim vas za razumevanje i ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala! – napisala je Tara tom prilikom.

Na pomenutoj društvenoj mreži bivšu učesnicu rijalitija prati čak 189.000 ljudi, te kako i sama govori, ona je osetila potrebu da ovakvu vest podeli sa ljudima koji je prate i podržavaju.

Da li je ovo još jedan u nizu raskida nakon kog sledi pomirenje, kao što ih je bilo mnoštvo do sada, ili je par zaista zauvek stavio tačku na svoj emotivni odnos, ostaje nam da saznamo.

Izvor: srbijadanas.com