ALO, BALAVAC! Ljuba napucala Davida nakon što je IZDAO njenu ćerku! Hvali ti što si je SJ*BAO (VIDEO)


Koga si ti pravio budalom?!


U “Zadruzi” su sinoć gledaoci imali priliku da postave svoja pitanja takmičarima, a jedna od glavnih tema bio je odnos između Ane Korać i Davida Dragojevića, koji su najzad priznali da njihova bliskost nije samo prijateljstvo. Tokom večeri stiglo je i pitanje za Karađorđa Subotića o tome zašto on je on smatrao da je Luna Đogani imala zadatak da osvoji srce Davida Dragojevića, što sada priča i za Anu Korać.

– To sam ja tako doživeo. Za mene je ovo čarolija i čarolija na koju je David naseo i žao mi je što nije izneo svoje emocije do kraja prema mojoj ćerki, što nije raskinuo sa njom, nego je zaveo i doveo je do te situacije do koje ju je doveo. Mislim da to nije fer od strane Davida. Što nisi raskinuo sa Aleksandrom? – rekao je Karađorđe Davidu.

U nastavku je svoje mišljenje izneo i David Dragojević, a onda se u raspravu uključila i majka njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović. Tada je nastala velika svađa za crnim stolom budući da su se njih dvoje žestoko sukobili.

– Ja sam se trudio mnogo. Mislio sam da će biti bolje, ali nije išlo na bolje. Ljuba je bila i te kako protiv moje veze sa Aleksandrom. Karađorđe priča jedno, a radi drugo uvek. Desiće se raskid – govorio je David.

– Meni on kaže, kao majci, da je više učinio za Aleksandru za godinu dana, nego ja za ceo život! Hvala ti što si je sj*bao, ja je nikada nisam sj*bala. Po meni Ana nema veze sa ovim, ali on je za mene po tom pitanju dno dna. On je posvađao svoju majku i svog brata, šta je njemu da posvađa Aleksandru… Ne priča sa bratom i tatom, a meni drži predavanje. Luna je imala sreću ovde što nije ispala budala i drago mi je za Lunu… A mene kao majku ne može da komentariše jedan balavac! – pričala je Ljuba.

Inače, David je skinuo i burmu, što implicira da je zaista odlučio da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom.

UDARNO David i Ana javno PRIZNALI LJUBAV! Izvinjenje za Aleks na ŠOK način, pa ruka u Aninom MEĐUNOŽJU