ANA NAPUSTILA EMISIJU! Skandal u programu, voditeljka je upozorila – čula se svađa iza kamere: “Pusti me, idem kući!”


Niko nije očekivao da će ovako reagovati na kritike!


Ivana Šopić noćas je ugostila u emiji “Narod pita” Anu Ćurčić i Lepog Miću, dok je Aleksandra Nikolić kasnila i nešto kasnije im se pridružila. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Jedan poziv je uznemirio Anu, pa je rešila da napusti emisiju.

– Zorica je pričala da nemaš ništa kad izađeš, rekla si da si podstanar, pa me zanima sa koliko novca može da se živi na mesečnom nivou? – upitala je gledateljka.

– Frižider je bio prazan i da se živelo od 100 evra, poslali su mi da je to izjavila Aleksandra. Da li meni postavljate pitanja za Zadrugu ili životni standard? Ja sam ušla sa životom temom – dodala je Ana.

– Ovo je isto životna tema, Zorica je rekla da ništa nemate. Ja sam isto podstanar, zato sam i pitala, da vam se nekako proiblžim. Vi ste to potencirali i rekli ste da je Zvezdan prokockao dva stana – govorila je gledateljka.

– Slobodno pljujte po Ani, sve ste u pravu. Vi niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da nikad budete. Kakvo je pitanja: “Koliko je potrebno novca da neko živi u zemlji Srbiji?”. Ja ne želim da prihvatim da mi se javno nameće nešto što nema veze sa životom. Četiri žene me nisu postavile pitanje koje je normalno, a bavite se mojim Roleksima, telefonsima, kontradiktornostima, svima osim mojom suštinom – govorila je Ana.

– Da li si došla zbog prevare Zvezdanove? – pitao je Lepi Mića.

 

Ana Ćurčić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Došla sam da ga uništim, kao što sam rekla, a nisam smela. Plašila sam ga se kao godinama što sam ga se palšila. Meni više neće niko mozak u mašnicu da pakuje. Mene ovde neće niko da gazi  – vikala je Ana.

– Ti si ušla zbog njegove prevare, rekla si to – rekao je Lepi Mića.

– Niko nije postavio pitanje kako nije sramota tog Zvezdana pošto je diskvalifikovan – rekla je Ana.

– Ana ja sam vodila “Pretres nedelje” kad sam te pitala: “Da li si došla da ga osvestiš i vratiš?”, a ti si rekla: “Da” – podsetila je Ivana.

– Bilo je mnogo osećanja. Sve sam radila kako sam osećala, baš me briga da li sam kontradiktorna. Ja neću više nikome da se pravdam za svoj život. Dosta se više ja predstavljam kao najgora. Dosta mi je više, napuštam emisiju – pričala je Ana, a onda napustila emisiju.

– Ana ne treba to da radiš – upozorila je voditeljka.

 

Ivana Šopić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 Ma ne zanima me više. Mene više niko neće podcenjivati – odbrusila je Ana.

– Ana treba dostojanstveno da saslušaš sve gledaoce – odgovorila je Ivana Šopić.

– Ostavi me na miru, idem kući. Sad će doći po mene i idem kući  – Ana je rekla dok se nalazila iza kamere

– Nadam se da će Ana da se vrati kroz koji minut – rekla je Ivana Šopić.

– Ovo je bežanje od istine, kad te uhvate u laži – dodala je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com