SVI DETALJI PRVOG RIJALITI ISTOPOLNOG BRAKA: Matora i Anita izabrale ovo mesto za venčanje!


Ljubav započeta u Zadruzi.


Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su otkrile da su se verile, a kako sada prenose mediji, venčanje bi trebalo da bude u avgustu ove godine, i to u Amsterdamu.

Sa njima će na put krenuti samo kumovi, a za roditelje i ostale članove porodice planiraju da organizuju svečani ručak po povratku iz Holandije.

Kako se dalje navodi, devojke su se odlučile za Holandiju, jer su ovoj zemlji dozvoljeni istopolni brakovi.

 

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam verovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne verujem da ću da se ženim – rekla je Matora.

– Jovana me čini srećnom, konačno se osećam potpunom i srećnom. Moje dete je još malo da bih mu objašnjavala odnos sa Matorom, ali će vremenom da razume – iskrena je Anita.

Da se zaista ozbiljno pripremaju za venčanje, svedoče slike koje je Anita objavila na svom Instagram storiju. Ona je sa fanovima podelila fotografiju iz salona venčanica, a pre toga i iz zlatare, kada su zajedno birale burme.

– Ja sam mladoženja, ja ne smem to da gledam – našalila se Matora na fotografiju venčanice atraktivnog “sirena” kroja.

Izvor: srbijadanas.com