Anđelo i Anita uništili Matoroj DOČEK NOVE GODINE – Celo veče se vaćarili, totalno im popustile KOČNICE (FOTO)


Pljušte poljupci na sve strane, odlučili da se više ne kriju ispod jorgana!


Tokom sinoćne proslave Nove godine u “Eliti” Anita Stanojlović se naljutila na Anđelo Ranković jer joj je zabranio da odlazi kod DJ Nebe i naručuje pesme. Ona je nakon toga odlučila da se pokupi i ode sa žurke u sobu za izolaciju i veče provede u krevetu.

Međutim, njena ljutnja nije dugo potrajala, pa se vrlo rzo vratila i smetila pored Anđela, koji je po svemu sudeći jedva dočekao da ponovo uživa u njenom društvu. Oni su pre svađe sve vre,e razmenjivali nežnosti, a Rankovića nije mogao da obuzda svoje ruke, koje su bez prestanka išle po njenom telu.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Kad se Anita vratila iz izolacije i odlučila da nastavi u provodu i vreme ne gubi na ljutnju dodatno su pojačali tempo zbližavanja i razmenjivanja nežnosti, pa su se nekoliko puta pred svima strastveno poljubili u usta, što ranije nisu radili.

Ove scene sigurno nisu prijale Jovani Tomić Matoroj koja ne krije da joj teško pada sve što se izdešavalo sa Anitom i da ne može da poveruje da je njen bivši prijatelj Anđelo ponovo završio sa njenom devojkom. Anđela i Anitu nije zanimalo što je Matora par metara pored njih i što njihovu poljupci mogu da joj unište doček Nove godine. Anđelo i Anita su nakon proslave ponovo završili zajedno u krevetu, ali su se obuzdali da ne dođe do vrele akcije.

Inače, na društvenim mrežama mnogi komentarišu da Anđelo i Anita foliraju svoj odnos samo kako bi bili u centru pažnje i vodeća tema rijalitija, pogotovo jer Stanojlovićeva koristi svaku priliku da pecne Matoru, ali i pored toga njih dvoje imaju i dosta fanova koji veruju da je ovo iskrena ljubav i da je pitanje trenutka kad će zvanično postati ljubavni par, jer se za sad izjašnjavaju samo kao prijatelji.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović

Izvor: srbijadanas.com