Janjuš se OGLASIO i javno obratio ČELNICIMA “Pinka” – Njegove reči POTRESLE čitavu javnost


Nakon gubitka brata oglasio se Janjuš, pa je čitavoj javnosti poslao poruku u kojoj se zahvalio na neizmernoj podršci.


Mihajlo Janjušević, mlađi brat poznatog učesnika rijalitija “Zadruga”, Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu, prijatelje i široku javnost u šoku.

Janjuš je odlučio da se ponovo oglasi putem svom profila na društvenoj mreži Instagram i zahvalili se svima koji su bili uz njega.

– Draga moja familijo, prijatelji, drugovi i ljudi koji me podržavate, Pink televiziji i svim čelnicima Pinka želim od srca da se zahvalim na podršci koju mi pružate u ovim teškim danima koji su i za mene i moju porodicu i koji će sigurno biti u narednom periodu mog života – započeo je Janjuš.

– Hvala vam od srca koji ste mi pružili podršku, a nisam mogao da vam odgovorim, ovim putem ću to uraditi. Znači ne moram vam priznati, mnogo mi znači. Ods rca vam hvala i želim da se nikome nikad ne dogodi ovako nešto. Želim vam u ovoj godini samo zdravlje i sreću. Volim vas i hvala na svmu – napisao ja Janjuš na svom Instagram profilu.

Mnogi se pitaju da li će se Janjuš vratiti u rijaliti i kad, a detalji još nisu poznati.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Srbija Danas

Sahrana Mihajla Janjuševića bez popa

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Izvor: srbijadanas.com