Anđelo Ranković javno osramoćen – prvo pocrveneo, pa pozeleno od muke nakon što je video


Anđelo Ranković je prvo morao da istrpi to što mora narednu nedelju da preživi na malom budžetu, a onda je ovonedeljni vođa udario na njegov karakter.


Luka Majčica je postavljen za ovonedeljnog vođu. Gledaoci su skroz zaboravili da ovaj takmičar uopšte boravi u Beloj kući, te je sada konačno dobio svojih 5 minuta. Pošto je ponedeljak rezervisan za deljenje budžeta, on je sada imao priliku da se suoči sa svim takmičarima i da im u brk kaže šta misli o njima.

Na red je došao Anđelo Ranković, kome je zabiberio pošteno čorbu, te je lepotan za Zvezdare zanemeo i pozeleneo od muke.

Majčica mu je poručio da je možda dobar čovek i da je objektivan, ali to ne znači da ja imam nameru da ja okreće glavu od njega. A potom mu je dodelio Mali budžet.

Zadruga
Zadruga / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Nisam ništa mislio onda kad sam rekao da ne treba da pljuješ devojku s kojom spavaš u krevetu. Ne možeš sebi da dozvoliš da uđeš u raspravu. Iznosiš stvari koje su totalna laž. Imao si nadmen stav. Koliko ima ovde ljudi kojima je Luka rekao navodno neku tajnu? Ja te ne mrzim, daleko ti lepa kuća. Nemamo šta da se družimo – kazao je Anđelo.

Elita
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Tvoje bitisanje ovde dobro, ja tebi želim sve najbolje. Mi smo prekinuli odnos i to je to – kazao je Majčica.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com