“Pretvarao se, povraća mi se” Tara Simov nakon raskida progovorila o trudnoći, otkrila sve o NOVOM DEČKU: Danilu poručila da nađe novu ženu


Sin joj se i dalje nalazi kod oca.


Bivša zadrugarka Tara Simov je sredinom prošle godine sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem dobila sina. Međutim, njihova veza je već duže vreme na “klimavim nogama” i oni su više puta raskidali.

Simova je danas u lajv uključenju otkrila više detalja o raskidu sa ocem njenog deteta. Nju su pratioci odmah na početku pitali gde se nalazi njihov sin.

– Sin mi je kod oca – otkrila je Tara, koja priznaje da ovih dana ima mučnine.

Na spekulacije pratioca da je ponovo u drugom stanju, imala je burnu reakciju.

– Nisam trudna, imam gastroperezu. Zbog toga mi se povraća – priznala je ona.

Na pitanje u kakvom su odnosu ona i njen bivši izabranik Tara je odgovorila:

– Ne razgovaramo, mislim da je tako najbolje. On se pretvarao se da radi i da će raditi neke stvari koje sam od njega tražila. Sve te tako neke stvari ću rešavati sa njegovim roditeljima dok on malo ne odraste i ne sazri i dok ne bude mogao da razgovara sa mnom o tim odraslim stvarima. Ne kajem se što sam bila sa njim, ali razočarala sam se i nema ništa odvratnije od toga. Mnogo dugo mi je trebalo da shvatim šta se dešava jer sam njega volela više od sebe. Daleko bilo da se kajem, imamo zlatno dete i odnos će nam se srediti. Daj Bože da nađe neku ženu, ispravnu i normalnu, ženu koja će moći da mu pomogne da prevaziđe te nek stvari i ta razmišljanja i ponašanja koje ima. Ja nisam uspela, iskreno sam misli da sam ja ta, ali nisam. Ništa strašno Bože me sačuvaj, ljudi se razilaze – rekla je Simova.

Kako je sa Danilom raskidala nekoliko puta, nakon čega mu se ponovo vrati mnogi su i ovaj raskid povezali sa tim, ali čini se da su stvari izmežu njioh sada drugačije.

– Ovo nije kao svaki raskid, on je otac mog deteta i samim tim sam zvanično razočarana u muškarce. Šta će meni ovo u životu, da za nekim skupljam čarape i gaće. Super mi je ovih par dana. Život će mi se svoditi na posao i dete – priznala je Simova, koja je otkrila da već ima plan za sledećeg partnera:

– Tamo za 10 godina nađem nekog starijeg, koji će mi biti podrška u životu. Naći ću psihijatra i sa njim ću da budem, jer ja više za ovo živaca nemam – rekla je Tara, a nakon toga pratiocima otkrila gde ide nakon što se spremila:

– Idem da uradim trepavice i da se osunčam – rekla je Tara u lajvu.

Izvor: srbijadanas.com