Anđelo se UMEŠAO U SUKOB Matore i Anite – Stao u Jovaninu odbranu: “Svađala si se, sad GUTAJ” Ona pobesnela


Stanojlovićeva nije očekivala ovakvku njegovu reakciju.


Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora danas su se potukel u garderoberu. Anita je više puta udarila Matoru, a Jovana joj je uzvratila pljuvanjem. Obezbeđenje ih je razdvajalo i sprečilo je da dođe do sukoba većih razmera.

Anita je nakon haosa otišla kod Anđela Rankovića i pravdala mu se da ona nije kriva za ovaj sukob. Anđelo je stao u Jovaninu odbranu, čemu se Anita nije nadala.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović

Foto: Twitter Printscreen/Zadruga Official

– Otišla sam u garderober, došla je, počela je da me gura i pljunula me je. Naravno da ću da je nabodem – rekla je Anita.

– Nije te sigurno pljunula iz čista mira. Neće bez razloga, uvek će imati opravdanje da si je prevarila, a ti ne treba da produbljuješ i ulaziš u dalje rasprave. Ona ti traži stvari, daš joj – rekao je Anđelo.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović

Foto: Twitter Printscreen/Zadruga Official

– Budi na njenoj strani, boli me uvo. Nemam šta njeno da vratim, ona pokušava na taj način da me ponizi. Onda me je sa Majom provocirala očima, smejala mi se, priča kao ja ću da se je*em – rekla je Anita.

– Najlakše je svađati se. Jela si go*na, sad gutaj. Ne odgovaraš bezobrazno, ako su problem četke daš i to je to – rekao je Anđelo.

Snimak pogledajte klikom OVDE.

Izvor: srbijadanas.com