“Spremni smo da se ostvarimo kao RODITELJI” Milica i Bora presrećni, jedva čekaju BEBU – proširenje porodice u planu


Rijaliti par podiže vezu na novi nivo.


Milica Kemez i Bora Santana uplovili su u ljubavnu vezu u rijaliti programu “Zadruga”. Milioni gledalaca pratili su njihov turbulentan odnos, a onda su napustili rijaliti i uplovili u mirnu luku. Sada uživaju u ljubavi i na korak su od braka.

Progovorili su o planovima za narednu godinu i istakli su da žele da se ostvare kao roditelji.

– Mnoge planove smo ispunili ove godine. Renovirali smo stan i sve bitne stvari smo doveli u red. Sledeće godine bih volela da se ostvarim u ulozi majke, ako Bog da. Mislim da sam spremna za tu ulogu – rekla je ona, na šta je Bora dodao:

– Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga.

Milica Kemez, Bora Santana

Foto: Srbija Danas

Na pitanje šta se promenilo otkako su izašli iz rijalitija, oni kažu:

– Nakon četiri godine provedene u rijalitiju Bora je bio željan svega. Trebalo mu je vremena da se iživi i ja ga razumem. Pustila sam ga, sve je nadoknadio, ali makar u rijalitiju nije menjao devojke kao čarape. Sve sam podnosila stoički, a onda sam odlučila da izlazim. Da me neko ne bi ukrao, Bora se potrudio i izgladili smo odnos. S vremenom je sazreo… – smatra Kemezova.

Milica Kemez, Bora Santana

Foto: Tv Pink Printscreen

– Znao sam da je Milica ona prava od početka, ali bio sam željan života. Nagledao sam se svega i shvatio da je u životu najbitnije imati zdravu porodicu. Zbog toga ću u budućnosti raditi na tome. Milica je zlatna devojka. Suvo zlato – priča Bora.

Izvor: srbijadanas.com