ANDRIJA IMA JEDNU ŽELJU – Želi da UPOZNA SLOBU! Pevaće samo za MENE u BUDVI! Au, kakav PREOKRET!


Da li će postati prijatelji?


Španska serija na srpsko – crnogosrki način jedna je od najgledanijih na domaćim kanalima. Afera u kojoj učestvuju Sloba, Luna, Kija i Andrija naviše intrigira javnost, a crnogorski biznismen nedeljama tvrdi da ne želi da se pojavljuje u medijima i komentariše svoju devojku Kristinu Kockar.

Iako je njegovo učešće u rijalitiju “Zadruga” bilo najavljeno, Lazović još čeka svojih pet minuta. Njemu ne prija gužva u vezi sa svim tim, ali se čini da nije imun na popularnost koju je igrom slučaja stekao.

– U početku mi je bilo zadovoljstvo ali sada je već postalo katastrofa. Ljudi i novinari me zovu u tri ujutru, niko nema obzira. Inače, “Zadrugu” više ne gledam, samo ponekad. Lepše mi je da uveče gledam neku utakmicu nego rijaliti – rekao je Andrija odgovarajućo na pitanja fanova na Instagramu.

Mesecima se spekulisalo da je Kija varala Slobu Radanovića sa Andrijom, međutim, on je to demantovao.

Ono pravo je napolju. ❤️? #kijakockar #zadruga

A post shared by Kristina Kockar (@kija_kockar_fanpage) on

– Sreli smo se u provodu letos, bili smo u klubu, ali svako je otišao svojoj kući. Kija je imala stan preko puta moje kuće. Tada ništa nismo imali, ona nije varala muža sa mnom – rekao je Andrija.

Andrijine pratioce svakako je najviše zanimalo šta misli o Slobi a njegov odgovor je bio najveće iznenađenje.

– To treba da pitate žene, valjda. Nemam nikakvih komentara, ne poznajem čoveka. Možda je momak ok, možda i nije…Neka je srećno i njemu i Luni. Želja mi je da ga dovedem da peva, da čujemo koliko je sposoban. Nije mi ni momak ništa uradio, nemam ništa protiv njega. On je sam sebi uradiop, niti sam ja njemu niti je on meni – rekao je Lazović.