Anita ozbiljno NAUDILA SEBI zbog Matore – Tomićeva vrišti po imanju “Ona je smrad”: Anđelo hitno zahteva da čuje ISTINU


Okršaj ovog ljubavnog trougla ponovo je aktuelan, a danas je svemu kumovala i Milena Kačavenda.


U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Današnja voditeljka je Maša Mihajlović. Milena Kačavenda ušla je u žestoku raspravu sa Anđelom i Anitom zbog Anitine promene priče kada je u pitanju sumnja u njenu ljubav prema Matoroj u prošlosti.

– Pitanje za Kačavendu: Zašto dozvoljavaš da te ukućani kanale? – pitala je voditeljka.

– Mene ne može niko da kanali, posebno oni koji se bave vređanjem i provokacijama, oni koji su u kanalu ne mogu mene da kanale – rekla je Kačavenda.

– Zašto toliko kanališ i vređaš Anđela? – pitala je voditeljka.

– Anita se nije izjašnjavala da ne voli Matoru već je sada promenila ploču. Anđelo je izjavio da ne voli Anitu već da mu je draga, tako da ne znam o čemu se radi ovde. Što se tiče Matorine svadbe, to je njena privatna stvar, ja ne mislim da je radila to iz marketinga niti mislim da je Anita to prisilno uradila -rekla je Kačavenda.

– Nemoj da kružiš kao kiša oko Kragujevca nego odgovori na pitanje. Ti si toliko pristrasna i nemaš odgovor – rekao je Anđelo.

– Ona je pi*ka jedna i smrad, što je sekla vene ako me nije volela, ona je sve znala i pristala je na taj odnos, sad svi pokušavate da se operete preko mog imena, ali nećete uspeti – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com