Drastična promena mesec dana nakon porođaja – Aleksandra Nikolić neprepoznatljiva: “Mama je rešila malo da se sredi”


Bivša zadrugarka aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu. Iako svaki trenutak provodi sa bebom, sada je rešila da odvoji jedan dan za sebe i da poseti frizera.


Aleksandri Nikolić i Filipu Caru se ispunila najveća životna želja 17. aprila, kada su postali roditelji jedne prelepe devojčice. Oni su odlučili da svojoj naslednici daju ime Leona.

Manje od mesec dana nakon porođaja, rijaliti pobednica je rešila da promeni svoj fizički izgled.

Aleks je najpre uradila tretmane lica kako bi izgledala sveže, a onda je posetila i frizera. Tokom cele trudnoće je nosila kratku frizuru, a sada je nadogradila dugu crnu kosu.

– Ćaos, ljudi, prošlo je neko vreme i mama je rešila malo da se sredi – napisala je rijaliti pobednica u opisu fotografije.

Podsećamo, Filip je nakon što se Aleksandra porodila otkrio da uskoro planiraju da se svo troje zajedno presele u Crikvenicu.

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

Izvor: srbijadanas.com