Au, kakva BOMBA – Ana Ćurčić pokazala čime raspolaže, pa zapalila društvene mreže novom objavom


Pokrenula lavinu komentara!


Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, aktivirala se na društvenim mrežama, pa je čak otvorila i svoj Jutjub kanal, gde komunicira sa fanovima, a njen prvi video upravo je bio na temu nege lica i tela, pa se može reći da je Ana sada influenserka.

Ćurčićeva više nego ikad radi na svom fizičkom izgledu, te je često možemo videti kako objavljuje slike i videe iz teretane gde vredno vežba kako bi liniju dovela do perfekcije. Ona je sada svoje oratioce obradovala novim fotografijama na kojima se vidi da su se naporni treninzi isplatili.

Ana je pozirala u kratkoj roze suknji, crnoj bluzi i sakou. Sve to je upotpunila sa roze visokim potpeticama koje su dodatno istakle njenu vitku figuru i duge noge.

Inače, Ana i te kako vodi računa o tome kako se neguje, a nedavno je pokazala šta to od korekcija radi kod estetskog hirurga.

– Mnogo pitanja dobijam kako negujem i održavam svoje lice. S obzirom da imam 47 godina, nega je jako bitna – napisala je Ana Ćurčić ispod videa.

Podsetimo, Ana se nedavno oglasila povodom otkaza Dušice Jakovljević.

– Prvi put čujem za tu vest. Moram priznati da sam jako iznenađenja, nije kao da se bavim bilo čim što ima veze sa rijaliti programom, osim kada mi neko pošalje snimak da me obavesti šta je za podnošenje tužbe, ali sam svakako sada iznenađena. Dušica jeste u nekim momentima ispala nefer prema meni kroz neke od emisija, ali joj svakako želim sve najbolje u daljoj karijeri. Verujem da je prethodno dobro promislila kada je donela ovakvu odluku. Sve ostalo ne bih komentarisala

Ana je sa svojim fanovima nedavno podelila da otvara nov salon koji će biti daleko opremljeniji i luksuzniji od prethodnog.

Izvor: srbijadanas.com