Baba joj završila u bolnici, brat od sramote ne ide u školu, a Anđela PONOVO U KREVETU sa Bojanom


Roditelji su čak hteli i da je se odreknu, a potom im je prilikom praznične posete dala obećanje, koje je ubrzo pogazila pred kamerama.


Kada su pre nekoliko dana porodice zadrugara ušle u rijaliti kako bi se videli sa najmilijima i doneli im poklone, najjači utisak ostavio je susret Anđele Šparavalo sa njenim roditeljima.

Oni nisu krili koliko su besni na svoju ćerku zbog veze u koju je ušla sa Bojanom Pavlović, koju nisu hteli ni da pogledaju kada su ušli u Belu kuću. Majka i otac su Anđeli otkrili da ih je sve uništila, da joj je baba završila u bolnici, a da mlađi brat od sramote više ne ide ni u školu.

Nekoliko puta su joj ponovili da mora da izabere između Bojane i njih, a nakon što je na garnituri prolila more suza, Anđela je obećala roditeljima da će se udaljiti od Bojane.

Anđela Šparavalo

Anđela Šparavalo sa roditeljima
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ipak, Šparavalo je na svega nekoliko dana zapravo izabrala svoju porodicu, da bi se noćas ponovo vratila Bojani ne mareći za reči i tugu svojih roditelja!

– To je bilo posle klipa onog na kom je videla majku. Verujem u ovo što mi je rekla, verujem da joj je uterala strah u kosti. Baš ovo što je bilo sada, verujem da ona ovo misli i oseća, ja to znam. Ja sam joj rekla da šta god da izabere da ću ja da se složim i da – rekla je Bojana i dodala:

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ona je meni to negde i rekla u tom razgovoru. Ne lažem što se tiče tih stvari, iskrena sam, da mi se vremenom svidela, jeste, da je postojala hemija, jeste. Ja njoj nikada nisam obećavala kule i gradove, nisam neko ko obećava unapred…Sve ono što sam od početka druženja mene, nje i Slađe rekla, sve je istina. Mi kada smo bili u izolaciji, ona je sanjala nešto, plakala je u snu i dozivala je majku. Tu ništa nije bilo. Ona je meni sve lepo pričala o porodici, nije mi pričala kao sada. Imam pravo da verujem da je to istina, ali s druge strane je pričala sve najlepše, da je mažena, pažena, da je razmažena…Pitala me je šta sam rekla o njenoj porodici, rekla sam da sam rekla ono što je tako. Ona je meni rekla, kada sam je pitala što je lagala Slađu u garderoberu, ona je meni rekla: “Tebi u inat”. Ja znam da ona živi sa roditeljima, ali na spratu – rekla je Bojana.

Kako je izgledao Anđelin susret sa roditeljima, pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com