“POMERI SE, PRLJAVŠTINO” Imali su intimne odnose, a onda je on javno ponizio takmičarku “Elite” zbog OVOGA


Bio je intiman sa njom, a sad neće očima da je vidi!


Uroš Rajačić i Sara Marbelja odlučili su na proslavi Nove godine da se prepuste strastima, pa su pod dejstvom alkohola imali vrelu akciju.

Međutim, izgleda da ona nije želela da se završi na tome, pa je tokom reprize pokušala da mu priđe i sa njim ponovo ostvari blizak kontakt, ali je umesto toga dobila strašno poniženje.

Sara Šljivar, Uroš Rajačić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Naime, Sara je ušla u pušionicu i krenula da sedne u krilo kod Uroša, ali ju je on oterao od sebe jer mu je gadno što ima menstrualni ciklus. Njoj je bilo jako neprijatno i nije joj bilo jasno zbog čega on tako burno reaguje, a po svemu sudeći izgleda da Uroš ne želi da ponovo strastvenu noć sa Sarom i da će krenuti dalje.

– Saro, kloni se od mene. Dobila si, imaš mesntriaciju, ti kao da ne znaš da je to prljavština – kazao je Uroš.

– Kakva prljavština? – upitala je Sara.

– Molim te se pomeri iz mog krila – poručio je Uroš.

Inače, Sara je nakon vrele akcija sa Urošem potrčala u pab “Prijatelji” kod Lepog Miće, kako bi od njega dobila savet kako da se ponaša nakon što je bila intimna sa Urošem. Sara je više cimera priznala da joj je bilo jako lepo i da joj se Uroš dopao, ali izgleda da nije dobila povratnu rekaciju. Ostaje da vidimo u nastavku rijalitija da li će Uroš i Sara ponovo biti zajedno i prepustiti se strastima ili će se odnos završiti na jednom vreloj akciji koji su imali.

Sara Šljivar, Uroš Rajačić

Izvor: srbijadanas.com