Bacila se u AKCIJU: Anita nikad bliža Anđelu, evo šta radi bivšoj IZA LEĐA – Ovo će Matoru totalno DOKRAJČITI


Nakon ove scene svi čekaju da vide kako će Tomićeva reagovati na njen potez.


Na imanju u Šimanovcima vlada ratno stanje zbog odnosa aktuelne učesnice “Elite”, mlade starlete Anite Stanojlovići novog takmičara Anđela Ranković koji je Jovanu Tomić Matoru doveo do stanja ludila.

Naime, Anita je odmah pokazala simaptije prema Matorinom ljutom neprijatelju, što je nju razbesnelo, međutim, i pored pretnji da će se Tomićeva zbog njih dvoje samodiskvalifikovati i napustiti rijaliti, starleta je otišla korak dalje i nastavila da flertuje sa Anđelom, ovog puta ponudivši se da mu ničim izazvana skuva kafu.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Slađo, donesi mi šolju da napravim Anđelu kafu – rekla je Stanojlovićeva i krenula u spavaću sobu kako bi uzela kesicu “neskafe”.

– Hoćeš jaču ili slabiju, ne mogu da otvorim ovo – pitala je Anita Rankovića dok se smeškala.

– Tako, Anita, tako se to radi… Nisi ni ti luda – dobacila je Slađa Lazić i nasmejala se.

– Hvala ti – nasmešio se Ranković.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Podsetimo, Jovana Tomić Matora izazvala je haos na imanju u Šimanovcima. Nakon što je zapretila Aniti da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti, Matora je doživela pomračenja uma i slom živaca, te se potpuno slomila ispred kazina dok se drala na svoju partnerku, sve vreme okružena pripadnicima obezbeđenja.

Izvor: srbijadanas.com