BEZ DLAKE NA JEZIKU! Majka Sanje Stanković se OGLASILA pa otkrila šta misli Anđelu


Šokirala je sve odgovorom…


Sanja Stanković, učesnica “Zadruge”, od pre nekoliko dana zvanično je otpočela vezu s Anđelom Rankovićem, iako se o njihovim simpatijama, koje su oni prvobitno poricali, spekulisalo mesecima unazad. Njihova veza privukla je ogromnu pažnju u Beloj kući, a uprkos tome što su svi iznenađeni, mišljenja su podeljena – neki zadrugari ih podržavaju, ali mnogo je i onih koji Sanju osuđuju zbog svega i nazivaju je folirantom, prevashodno njena bivša devojka Jovana Tomić Matora.

Poznato je da Sanjina majka Branka isprva nije podržavala njenu vezu sa Matorom, a nas je sada zanimalo kakva je situacija kada je Anđelo u pitanju.

– Jednom rečju, drago mi je da su zajedno. Jako su lep par, jako je kulturan momak… Jako je odmeren u svemu, vaspitan, ide mi u svemu uz nju i baš su mi lep par. Deluju mi iskreno i zaljubljeno. Šta se tu desilo, ne znam, ni kako se desilo, ali vidi se da su zaljubljeni – nije Branka krila oduševljenje u razgovoru.

Zadruga

Zadruga
foto: printscreen/Zadruga Official

– Nadam se da će se Sanja izboriti za sve to, da neće obraćati pažnju na komentare i te osude pojedinih zadrugara. Drago mi je što ovo nije fejk veza, nije ništa zarad rijalitija. Sanja sada ide srcem i jedino kada je tako, ona može da bude srećna – zaključuje Branka.

Izvor: srbijadanas.com