BEŽI IZ RIJALITIJA – SUZE, VIKA, LOMLJAVA…! Alen doživeo NERVNI SLOM, Tomović ga skida sa prozora!


Drama!


Zadrugari Maja Marković i Alen Hadrović danima pokušavaju da srede svoj odnos, nakon večeri kada je Hadrović saznao da mu je devojka “zabila nož u leđa” sa Đorđem Milutinovićem.

Naime, u emisiji “Gledanje snimaka”, jedan od snimaka je bio i onaj gde Maja trči Đorđu Milutinoviću u zagrljaj, a potom ga ljubi u bradu i oko. I ako su reakcije zadrugara bile poprilično burne nakon završetka snimka, Maja je pokušavala da se opravda time da su Đorđe i ona samo prijatelji.

Maja, Alen

Maja, Alen
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Alenova reakcija je ukazivala na ono najgore s obzirom da su pale teške reči i uvrede na račun Maje, jer se on kao njen dečko osetio izdanim.

S obzirom da je njihov odnos postao jako tenzičan, i pored toga što je Alen rešio da Maji da drugu šansu, ljubavni par ne prestaje da se raspravlja.

Naposletku, Alen Hadrović tokom dana odlučio je da pobegne sa velelepnog imanja, nakon što mu je dodeljena kazna zbog spavanja u nedozvoljeno vreme. Očigledno je Hadrovića to bila kap koja je prelila čašu.

Maja je odmah krenula da ga zaustavi, vikajući u suzama, dozivajući Kristijana Golubovića da joj pomogne. On je prvo pokušao da probije vrata u Rajskom vrtu, a potom i prozor ispod trema.

Alen, Tomović, Maja

Alen, Tomović, Maja
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Smiri se, molim te! Alene nemoj to da radiš! – vikala je Maja u suzama.

Kristijan je uspeo da ga smiri, ali Alena je najviše pogodila kazna zbog spavanja u nedozvoljeno vreme. Međutim, Alen je pokušao da napravi dramu i u spavaćoj sobi, pa je pokušao da izađe kroz prozor, ali je Vladimir Tomović odmah odreagovao i sprečio ga.

Izvor: srbijadanas.com