BIVŠA ROBIJAŠICA ULAZI U ELITU: Teodora otvorila dušu o teškim zatvorskim danima, pa otkrila sve o vezi sa Zvezdanom


U kom svetlu će se pokazati ovog puta?


Teodora Radojičić je postala poznata javnosti svojim učešćem u rijalitiju “Parovi” i tada je pobrala simpatije mnogih gledalaca zbog teške životne priče, ali i svojih stvavova koje je oštro branila, te je bila jedan od favorita. Pokazala se i kao fatalna za muškarce, arogantna, buntovna. Ona se nakon toga povukla iz medijskog života, dok je međuvremenu snimila pesmu.

Dugo se o njoj nije ništa znalo sve dok nije isplivala vest kako je uhapšena u jednoj policijskoj akciji u Beču, zbog sumnje da je bila član organizacije kriminalne grupe optužene da se bavi trgovinom nedozvoljenih supstanci.

Teodora Radojičić

Foto: YouTube Printscreen/IDJVideosTV

Nakon što je odležala skoro tri godine u ženskom zatvoru u Beču, vratila se u Beograd i sada živi kvalitetnijim životom. Do sada se samo nagađalo o njenom ulasku u rijaliti, a Teodora je sada i zvanično oktrila da ulazi u novu sezonu “Elite”.

Ona je u intervjuu za Republiku otkrila kako je došlo do toga da je uhapse, kako se nosila sa zatvorskim životom, ali i šta joj je najteže palo tokom boravka iza rešetaka.

– Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos. Sad živim od Instagrama, snimam reklame i odatle imam dobru zaradu. Toliko dobro zarađujem da sam od novca mogla sebi da platim operacije lica u Turskoj i sve me je koštalo oko 9.000 evra. Isplati se vredno raditi, a svakako da to u mom slučaju nije prostitucija. Nisam prostitutka, ali zarađujem ko krimos

– Gubitak bake sam najteže podnela i s tim se i danas teško nosim. Boravak na robiji me je naučio mnogo čemu. Kad sam izašla, prvo sam prekinula kontakt s ljudima koji loše utiču na mene.

 

Teodora Radojičić

Foto: Instagram printscreen/balzak_teodora

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Zvezdanom Slavnićem, Teodora odgovara:

– Kad su u pitanju priče da sam sa Zvezdanom Slavnićem u vezi, to nije istina. Mi se znamo iz kraja preko zajedničkih prijatelja, poštujemo se i na tome ostaje.

Izvor: srbijadanas.com