ISKEŠIRALI 15.000 EVRA ZA NEDELJU DANA U MONAKU?! Bora i Milica potrošili gomilu para – ušli u kazino i napravili haos


Uživaju u luksuzu!


Rijaliti par Bora Santana i Milica Kemez uživaju u ljubavi i zajedničkim trenucima. Ovog puta otputovali su u Monako gde su boravili u jednom od najluksuznijih hotela u kojem odsedaju i pojedine svetske zvezde.

Par je za sedam dana odmora izdvojio 15.000 evra, a izlazili su na najskuplja i najelitnija mesta u Monte Karlu.

Milica Kemez

Milica Kemez
Foto: Srbija Danas

– Bora i Milica su odavno planirali da odu u Monako i Monte Karlo. Svesni da im za to putovanje treba dosta novca, štedeli su dugo, ali nisu želeli da odsedaju u skromnijim hotelima ili privatnim stanovima, već da iskuse život na visokoj nozi – kaže izvor i dodaje da je Bora Milici ispunjavao sve želje na putovanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Kemez (@milicakemezofficial)

– Kupio joj je sve što joj se svidelo i što sama sebi nikada nije mogla da priušti. Vodio ju je po najskupljim radnjama svetskih dizajnera, a ona je bila presrećna. Na kraju je uspela i da povrati deo novca koji su spiskali, jer je u kazinu dobila 5.000 evra! Nikada dosad nije se kockala i samo je želela da okuša sreću, ali isplatilo joj se. Uložila je “simboličnih” 200 evra, a zaradila 25 puta više – ispričao je izvor blizak ovom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Santana (@borasantana)

Inače, u narednu sezonu “Elite” ući će i Bora Santana, što je Santana potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše: “Budućnost je ružičasta. Da li ste spremni?”

bora-santana

Izvor: srbijadanas.com