BLATI PRODUKCIJU I ČELNIKE PINKA? Bivša zadrugarka OTKRILA: “Zvala sam, pisala poruke, NISAM ISPLAĆENA!”


Zadrugarka šokirala izjavom!


Anja Todorović i Jovan Cvele Cvijetić su bivši rijaliti učesnici “Zadurge” koji su se nakon rijalitija povukli iz javnosti.

Kako su pričali, nakon učešća raskinuli su, pa obnovili ljubavnu vezu, a sada se ne razdvajaju, sudeći po Instagram objavama.

Anja je danas odgovarala na pitanja na svom Instagram profilu, te u nekoliko pitanja otkrila da je produkcija ispala nekorektna prema njoj, te da joj honorari nisu isplaćeni u celosti.

Na pitanje da li je dobila honorare, Anja je napisala:

– Nisu, dobila sam neki deseti deo bukvalno, zbog svađa sa dečkom – otkrila je Anja navodivši i razlog.

Na pitanje da li joj je bio dobar honorar, Anja je napisala:

– Bio bi dobar, da sam ga dobila u celosti.

– A zašto ti nisu isplatili sav novac? – bilo je jedno od pitanja, na šta je Anja odgovorila:

– Pisala sam poruke, zvala, odgovor nisam dobila – napisala je Todorovićeva iako je na početku rekla da je zbog svađa sa dečkom.

Kako je navela u jednoj od objava, zbog svađa sa dečkom kažnjena je te su joj uzeli deo novca, što se dešava stalno, da zadrugari budu kažnjeni zbog svađa ili spavanja za vreme programa, te im se skine od honorara prilikom isplate nakon finala. Maja Marinković, Filip Car, Marko Janjušević, ali i mnogi drugi, poput Milana Jankovića Čorbe, javno su govorili da su mnogo novca izgubili na svađe i kazne produkcije, što je i u ugovoru za rijaliti program.

 

Anja Todorović

Anja Todorović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Mnogi su osudili Anju što je javno iznela ove tvrdnje da je čak i zvala i slala poruke produkciji ali da nije dobila odgovor, iako je i sama rekla da nije isplaćena zbog svađa. Da li će produkcija ovo tolerisati ili će reagovati na ove navode bivše zadrugarke, ostaje nam da saznamo…

Izvor: srbijadanas.com